Curtea Suprem─â a Spaniei a interzis restaurantelor s─â le cear─â clien╚Ťilor certificatul COVID! M─âsura, considerat─â discriminatorie

6 septembrie 2021
image
Curtea Suprem─â a Spaniei interzice restaurantelor s─â le cear─â clien╚Ťilor certificatul COVIDFoto: Pixabay

Lovitur─â pentru autorit─â╚Ťile spaniole! Curtea Suprem─â a Spaniei a interzis o m─âsur─â anun╚Ťat─â de guvernul local din regiunea Andaluzia, care a decis ca restaurantele, barurile ╚Öi cluburile de noapte s─â cear─â clien╚Ťilor certificatul de s─ân─âtate pentru a le permite accesul. Astfel, judec─âtorii au decis c─â m─âsura ├«ncalc─â via╚Ťa privat─â ╚Öi este discriminatorie.

Regiunile autonome din Spania pot impune m─âsuri sanitare, cum ar fi condi╚Ťionarea accesului ├«n restaurante, baruri ╚Öi cluburi de noapte de prezentarea unui certificat de s─ân─âtate. Guvernul din regiunea Andaluzia a decis introducerea acestei m─âsuri. Cu toate acestea, Curtea Superioar─â de Justi╚Ťie din Andaluzia a interzis m─âsura. Curtea Suprem─â a Spaniei a men╚Ťinut decizia cur╚Ťii regionale, potrivit Digi24.

Prezentarea unui astfel de certificat este ├«mpotriva protej─ârii vie╚Ťii private ╚Öi discriminatorie, sus╚Ťine instan╚Ťa din Andaluzia. Curtea Cuprem─â a Spaniei a confirmat decizia instan╚Ťei regionale, argument├ónd c─â m─âsura este dispropor╚Ťionat─â fa╚Ť─â de situa╚Ťia epidemiologic─â.

Trendul se men╚Ťine ╚Öi ├«n alte regiuni. ╚śi Curtea Superioar─â din Insulele Canare a interzis o m─âsur─â similar─â, cu argumentul c─â o astfel de cerin╚Ť─â ├«nseamn─â "segregarea" oamenilor care au decis "├«n mod legal" s─â nu se vaccineze. 

kate middleton 4 jpg
cub lili sandu animat gif
cub adrian alexandrov png
vangelis afp jpg
catrinel menghia cannes (4) jpg
anna lesko
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
allergy g3d6759da5 1920 jpg
kate middleton 4 jpg
Ma╚Öin─â de Poli╚Ťie din Germania jpeg
politia locala jpeg
vladimir putin imagini recent colaj jpg
calendar ortodox 2021 20 mai sf mc talaleu png