Detalii șocante despre moartea fostului vicepreşedinte al Gazprombank. Soţia şi fiica sa, împușcate în apartamentul lor din Moscova

Ultima actualizare:

Fostul vicepreşedinte al Gazprombank, Vladislav Avaev, soția și fiica sa de 13 ani au fost găsiți morți în apartamentul lor din Moscova. Detaliile tragediei sunt absolut șocante.

Fostul vicepreşedinte al Gazprombank, Vladislav Avaev. Foto: Twitter
Fostul vicepreşedinte al Gazprombank, Vladislav Avaev. Foto: Twitter

Din primele informații se pare că Vladislav Avaev şi-a împuşcat soţia şi fiica înainte de a se sinucide.

Conform versiunii preliminare, Avaev și-a ucis soția și fiica și s-a sinucis”, a declarat o sursă din cadrul poliției pentru Tass, precizând că tragedia s-ar fi petrecut în urma unui conflict în familie.

Jurnaliștii de la Tass afirmă că cele trei cadavre au fost descoperite în apartamentul deținut de omul de afaceri pe bulevardul Universitetsky Prospekt. Locația se află într-o zonă rezidențială de lux aflată la 10 kilometri de Piața Roșie. 

VLADISLAV AVAEV ȘI-AR FI UCIS SOȚIA ȘI FIICA, ÎNAINTE DE A SE SINUCIDE. FOSTUL VICEPREŞEDINTE AL GAZPROMBANK DEȚINEA 13 ARME DE FOC

Vladislav Avaev a fost vicepreședinte al Gazprombank
Vladislav Avaev a fost vicepreședinte al Gazprombank

Potrivit Tass, agenția de știri controlată de Kremlin, Vladislav Avaev, în vârstă de 51 de ani, și-ar fi împușcat soția Elena și fiica Maria, după care s-ar fi sinucis. Fata omului de afaceri avea doar 13 ani. 

Fostul vice președinte al Gazprombank și soția sa, Elena, au fost găsiți în aceeași cameră, în timp ce fiica lor se afla într-o altă încăpere.

Poliția din Moscova a anunțat că principala ipoteză urmărită în anchetă este dubla crimă, urmată de sinucidere. Motivul omorurilor ar fi un conflict domestic violent. Omul de afaceri ar fi deținut 13 arme de foc. 

Avaev a lucrat în trecut la Gazprombank și a primit mai multe distincții din partea statului rus, pentru merite deosebite. Gazprombank este una dintre marile bănci ruse care nu au fost excluse din sistemul SWIFT odată cu impunerea sancţiunilor Vestului.

Cine a descoperit cadavrele din apartamentul familiei fostului vicepreședinte al Gazprombank

Cadavrele ar fi fose descoperite chiar de fiica cea mare a lui Avaev, Anastasia. Potrivit anchetatorilor, aceasta a fost contactată de șoferul familiei, după ce bărbatul nu a putut să intre în apartament.

Luni dimineață, Avaev și-a sunat șoferul și i-a cerut să conducă până la casa lui de pe Universitetsky Prospekt. Ajuns la fața locului, șoferul nu a putut lua legătura cu fostul vicepreședinte al Gazprombank.

Văzând ca nu răspunde la ușă, acesta a sunat-o pe fiica cea mare a lui Avaev. Anastasia, în vârstă de 26 de ani, este cea care a descoperit cadavrele, potrivit Gazeta.ru. Comisia de anchetă a deschis un dosar penal pentru omor. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
image
actualitate.net
image
actualitate.net