Doliu în lumea filmului! Un celebru actor a fost găsit mort

Ultima actualizare:

Actorul Peter Hardy, cunoscut pentru rolul său din serialul „McLeod's Daughters” („Fiicele lui McLeod” n.r), a fost găsit mort pe o plajă din Australia. Acesta s-ar fi înecat în timpul unei scufundări. Avea 66 de ani.

Actorul Peter Hardy a fost găsit mort pe o plajă din Australia (foto: Facebook)
Actorul Peter Hardy a fost găsit mort pe o plajă din Australia (foto: Facebook)

Actorul australian Peter Hardy a murit la vârsta de 66 de ani, joi. Găsit inconștient de către trecători pe plaja South Beach din Fremantle, Australia, aceștia au încercat să-l resusciteze până la sosirea echipajelor de urgență, dar în zadar. Peter s-ar fi înecat aparent în timpul unei scufundări, potrivit tabloidului The Sun.

Își vizita mama

El călătorise la Fremantle – lângă Perth, din Londra pentru a își vizita mama și chiar publicase un videoclip pe rețelele sociale cu puțin timp înainte de tragedie. Vestea a dat-o chiar fratele său Michael: „Sunt devastat să spun că fratele meu, Peter Hardy, a murit subit. Odihnește-te în pace, iubitul meu frățior”, a scris acesta în mediul online.

În Australia, Hardy a fost cel mai bine cunoscut pentru rolul său din „Fiicele lui McLeod”, apărând în 44 de episoade ale seriei dramatice, precum și pentru filmul „Chopper” din 2000, versiunea scenică a „Mammei Mia! Muzical” și „The King's Man” în 2021, interpretând un general rus în cea de-a treia parte a trilogiei „The Kingsmen” regizată de Michael Vaughn. De asemenea, a jucat rolul personajului Jimmy Drane în trei episoade ale serialului australian „Neighbours” în 1997.

Mulți fani i-au adus un omagiu pe Facebook, unde și un prieten de al său, Andy Burns, a scris: „Uimitorul și frumosul Peter Hardy s-a înecat în timp ce făcea scufundări South Beach, Perth. Avea 66 de ani și era atât de fericit să se întoarcă în orașul său natal, din Londra- unde ăși făcuse o casă.

Cuvintele nu pot exprima cât de profund simt această pierdere, Am fost prieteni apropiați de când am locuit împreună în Neutral Bay Sydney, la mijlocul anilor '80. El a fost un actor superb, un cântăreț minunat și chitarist. Îi plăcea, de asemenea, să cânte la tobe și saxofon. Întotdeauna i-a plăcut să joace în  piesele de teatru, dar și în film și tv”.

 Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net