Două influencere celebre, acuzate de crimă! Au plănuit, cu sânge rece, asasinarea unor tineri

Eveniment șocant în Marea Britanie! O tânără cunoscută în mediul online pentru activitatea de pe Tik-Tok a fost găsită vinovată de uciderea a doi bărbați. Oamenii legii au descoperit că tânără a fost ajutată chiar de către mama sa să își pună planul diabolic în aplicare. 

image
Mahek Bukhari a pus la cale ucidere a doi tineri împreună cu mama sa Sursă foto: Instagram

Hashim Ijazuddin, în vârstă de 21 de ani, și Saqib Hussain, în vârstă de 20 de ani, călătoreau pe A46 vineri în jurul orei 1:30 dimineața, cu o Skoda Fabia argintie, când a șoferul a pierdut controlul volanului și a ieșit de pe carosabil. Cei doi bărbați au fost declarați morți la fața locului, a declarat poliția din Leicestershire, iar mașina a ars în totalitate, în urma exploziei, realtează Daily Mail. 

Influencerul Mahek Bukhari, în vârstă de 22 de ani, și mama ei, Ansreen Bukhari, în vârstă de 45 de ani, din Stoke-on-Trent, au fost acuzate de crimă în urma accidentului, alături de Natasha Akhtar, de 21 de ani, din Birmingham. Raees Jamal, 21 de ani, și Rekan Karwan, 28 de ani, din Leicester, au fost, de asemenea, considerate complice. 

Tatăl îndurerat al lui Hashim, Sikander Hayat, în vârstă de 49 de ani, a declarat pentru MailOnline că bărbații erau veri și că în noaptea accidentului Hashim l-a dus pe Saqib să se întâlnească cu o femeie în Leicester pentru că „se simțea singur și trist". El a adăugat că Hashim nu o cunoștea pe femeia pe care vărul său urma să o întâșnească. 

Mama și fiica au fost acuzate de crimă

Mahek Bukhari și mama ei Ansreen Bukhari s-au prezentat marți dimineață la tribunalul din Leicester, fiind acuzate de crimă. Natasha Akhtar a optat să rămână în celule. Bărbații acuzați urmează să apară în cursul zilei de joi la Curtea de Magistrați din Leicester.  

Tânăra Bukhari are peste 120.000 de urmăritori pe TikTok și alți 43.000 pe Instagram, unde pozează într-o varietate de ținute și filmează tutoriale de machiaj.

Ea a strâns 3,2 milioane de aprecieri și încă 3.750 de urmăritori pe YouTube, unde își documentează călătoriile și oferă sfaturi de machiaj sub numele de May B Vlogs.

Poliția din Leicestershire a declarat că anchetele inițiale au scos la iveală că alte două mașini se deplasau în zonă în momentul coliziunii - un Audi TT gri și un Seat Leon albastru. Poliția a cerut ajutorul martorilor oculari pentru a putea completa imaginea de ansamblu a celor petrecute în noaptea tragică. 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!    

Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
BeFunky collage (18) jpg
cub iosif rotaru png
Roxana, alături Liviu Guță
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
mugur mihaescu jpg
marilyn monroe
politia drone jpg
Tudor Dinu semnand Revolutia greaca jpg
image
image
image
image
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
BeFunky collage (18) jpg
Declic Ministrul Mediului
ajutor incalzire bani calorifer jpeg
calendar ortodox 2022 02 octombrie Sfinții Mucenici Ciprian și Iustina png
telefon mobil jpg