Elon Musk va deveni cel mai bogat om din lume, după ce îl devansează pe Jeff Bezos

Ultima actualizare:

    Elon Musk este creatorul Tesla Inc și SpaceX Foto: Getty
Elon Musk este creatorul Tesla Inc și SpaceX Foto: Getty

Elon Musk este tot mai aproape să devină cel mai bogat om din lume, după ce o creștere cu 2,8% a prețului acțiunilor producătorului de vehicule electrice a adus averea lui Musk la 3 miliarde de dolari distanță de cea a fondatorului Amazon, Jeff Bezos.

Elon Musk s-a îmbogățit și mai mult în ultimul an, cu peste 150 de miliarde de dolari. Analiștii spun că ar fi cea mai rapidă perioadă de creare a unei averi din istorie, alimentată de majorarea prețului acțiunilor Tesla, care au crescut anul trecut cu 743%.

Bezos ocupă în prezent primul loc în Bloomberg Billionaires Index. Averea inginerului născut în Africa de Sud a ajuns miercuri de 181,1 miliarde de dolari. În calitate de director executiv al Space Exploration Technologies Corp. sau SpaceX, Musk este, de asemenea, un rival pentru Bezos, proprietar al Blue Origin LLC, în cursa privatizării zborului în spațiu, scrie Digi24.

Cei mai bogați 500 de oameni din lume au adăugat anul trecut o valoare record de 1,8 trilioane de dolari la averea lor combinată, o creștere de 31%. Câștigurile au fost disproporționat la vârf, unde cinci persoane dețin averi care depășesc 100 de miliarde de dolari și alte 20 au cel puțin 50 de miliarde de dolari.

image
image
image
image
image
image
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net