Declarație bizară. Purtătoarea de cuvânt a MAE rus explică motivul războiului din Ucraina

#Război Ucraina-Rusia
Ultima actualizare:

Maria Zaharova, purtătoarea de cuvânt a ministerului rus de Externe, a fost înregistrată vineri în timp ce făcea o serie de declarații halucinante despre ucraineni și motivul invaziei din Ucraina.

Declarații controversate ale purtătorului de cuvânt rus
Declarații controversate ale purtătorului de cuvânt rus

O declarație ciudată a ajuns la urechile opiniei publice internaționale. În rolul principal a fost chiar purtătoarea de cuvânt a ministerului rus de Externe, Maria Zaharova. Aceasta a vorbit despre motivul pentru care Rusia a invadat Ucraina.

Declarația purtătoarei de cuvânt potrivit căreia rușii au invadat Ucraina din cauza refuzului celor din urmă de a împărți propietatea asupra borșului, a uimit întreaga populație, conform adevarul.ro.

Controversata declarație a Mariei Zaharova a fost postat pe contul de Twitter a lui Kirill Martynov, redactorul şef al publicaţiei ruse Novaia Gazeta Europe.

Citește și LIVE TEXT Aproximativ 400 de locuitori din Hostomel, daţi dispăruţi. Rusia pregătește o nouă ofensivă în Donbass

Această publicație  şi-a suspendat activitatea în Rusia, din cauza presiunilor Moscovei.  

Jurnalistul declară că purtătoarea de cuvânt nu era într-o stare prea buna, deoarece consumase băuturi alcoolice, când a făcut aceasta afirmație.

Maria Zakharova a declarat că motivul războiului a fost că ucrainenii nu au vrut să împartă borşul cu ea. De asemenea, se pare că era foarte beată”, a scris jurnalistul.

Declarația acesteia a uimit pe toată lumea, iar cuvintele sale au fost analizate atent.

Pentru că nu au vrut să împartă borşul. Trebuia să aparţină unui singur grup, unui singur popor. Dar să-l împartă, pentru ca în fiecare oraş, în fiecare ţară, fiecare gospodină să-l facă aşa cum ştie... nu au vrut să facă un compromis. Exact despre asta vorbim, xenofobie, nazism. Extremism în toate formele sale”, a spus Zaharova.

Război în vecinătate

Ucraina se află în război cu rușii, după ce aceștia au decis să atace țara vecină în urmă cu o luna jumătate. Întreaga populație este oripilată de ceea ce se întâmplă acolo, iar marile puteri ale lumii privesc cu îngrijorare această situație și, de asemenea, aplică sancțiuni Rusiei.

Ucraina este extrem de afectată de atacurile armatei ruse, având pierderi omenești, însă, nu renunță. Pe de altă parte, și Rusia este afectată, după ce au pierdut mii de soldați în lupta pentru putere.

Întrebat dacă Rusia a pierdut mii de soldaţi, Dmitri Peskov a răspuns negreșit.

"Da, avem pierderi semnificative de trupe şi este o tragedie uriaşă pentru noi", a declarat purtătorul de cuvânt a lui Putin.

Citește și Ultimele momente ale civililor din Bucha. Conversațiile rușilor au ajuns pe internet. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
Inundatii Dubai jpg
tarom  Mediafax jpg
image png
zacusca dovlecei 1 png
Ghid de cumpărare TV Smart 2021: Cum să alegi cel mai bun televizor inteligent? jpeg
bani curs valutar dolari jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net