VIDEO Imagini șocante cu o femeie declarată moartă, dar care s-a trezit după două zile în timpul priveghiului

Ultima actualizare:

Întâmplare șocantă în Ecuador. O femeie declarată moartă la spital s-a trezit câteva ore mai târziu, în timpul priveghiului. Rudele îndoliate care stăteau lângă sicriu de cel puțin cinci ore au fost în pragului unui infarct când din interiorul sicriului au auzit bătăi și o respirație greoaie. Femeia a fost dusă înapoi la spitalul unde fusese declarată moartă și stabilizată, relatează NDTV. Imaginile ajunse pe rețelele sociale au devenit virale.

image

Rudele au povestit ulterior autorităților și jurnaliștilor că în timp ce stăteau în tăcere lângă sicriu, din interior, au început să se audă zgomote, apoi o respirație îngreunată. Două dintre persoanele prezente s-au apropiat de sicriu și au ridicat capacul, în timp ce o a treia a filmat totul cu telefonul mobil.

Bella Montoya, de 76 de ani, era întoarsă pe o parte în sicriu și se străduia să respire, în timp ce cu o mâna lovea în coșciug. Fiul ei, Gilbert Balbern, a spus că „a lovit sicriul cu mâna stângă”

Rudele au solicitat de urgeță un echipaj medical, care a venit în cele din urmă, pentru că, inițial, nu au fost crezuți. 

Montoya a fost internată la spital cu o suspiciune de accident vascular cerebral apoi ea „a intrat în stop cardiorespirator fără a răspunde la manevrele de resuscitare, așa că medicul de gardă i-a confirmat decesul”, a declarat duminică Ministerul Sănătății din Ecuador într-un comunicat.

„Ne-au dat chiar și un certificat de deces”, a spus fiul femeii într-un videoclip difuzat de presa locală.

Femeia și-a revenit, anchetă la spital

Toată presa din Ecuador titrează pe prima pagină despre „învierea” femeii.

„Mama e pe oxigen. Inima ei este stabilă. Doctorul i-a ciupit mâna și ea a reacționat", a spus Balbern într-un reportaj al ziarului El Universo.

„Îmi spun că asta e bine, pentru că înseamnă că ea își revine încetul cu încetul. Acum mă rog doar pentru ca sănătatea mamei să se îmbunătățească. O vreau în viață și alături de mine", a mai declarat bărbatul

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
Epava Titanicului (© NOAA / Institute for Exploration / University of Rhode Island / Wikimedia Commons)
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net