Incident neplăcut la Cannes! O femeie vopsită în culorile Ucrainei, dată afară de pe covorul roşu

Ultima actualizare:

Premiera de la Festivalul de la Cannes a filmului „Three Thousand Years of Longing” s-a lăsat cu un eveniment neplăcut, în care o protestatară împotriva războiului din Ucraina a ajuns, fără haine, pe covorul roșu.

Femeia a fost dată afară de oamenii de pază foto: Twitter
Femeia a fost dată afară de oamenii de pază foto: Twitter

În timp ce vedetele filmului, printre care Tilda Swinton și Idris Elba , au ajuns la premieră, pe covorul roșu a avut loc un incident neplăcut. O femeie ce nu a fost identificată, care purta o cămașă pe spatele căreia era scris cuvântul „SCUM”, a pătruns pe covorul roșu și a început să agite spiritele.

Vezi și Anne Hathaway, apariție de senzație, pe covorul roșu de la Cannes

Activista protesta împotriva violenței asupra femeilor

Activista protesta împotriva violenței sexuale asupra femeilor și suprimarea acestora, deoarece SCUM reprezintă un grup activist francez, ce este bazat pe manifestul feminist radical al lui Valerie Solanas.

On the Cannes red carpet for George Miller’s new movie, the woman in front of me stripped off all her clothes (covered in body paint) and fell to her knees screaming in front of photographers. Cannes authorities rushed over, covered her in a coat, & blocked my camera from filming pic.twitter.com/JFdWlwVMEw

— Kyle Buchanan (@kylebuchanan) May 20, 2022

Femeia în cauză și-a scos toate hainele și s-a aruncat pe covorul roșu, înainte ca agenții de securitate să o scoată prompt de la premierea filmului de la Cannes. Aceasta avea pe corp desenat steagul Ucrainei, alături de mesajul „Stop Raping Us” (n.r. „Nu ne mai violați”), scris pe abdomen.

a protester just walked onto the red carpet #Cannes2022 pic.twitter.com/daEwsLFmiT

— bethany (@fiImgal) May 20, 2022

Three Thousand Years of  Longing, filmul care schimbă perspective

Filmul de la Cannes „Three Thousand Years of Longing” o are ca vedetă principală pe Tilda Swinton, care joacă rolul unei cărturare care se află într-o călătorie la Istanbul, unde descoperă un Duh, interpretat de Idris Elba, care îi oferă trei dorințe, în schimbul libertății sale.

Fantezia condusă de un dialog marcant are în vedere o divergență puternică față de celebrul „Fury Road”, care este presărat cu evenimente pline de acțiune. Așadar, mulți cinefili au venit pentru o nouă parte din capodoperele lui George Miller, mulți dintre aceștia fiind dornici să-l vadă pe regizorul australian.

Vezi și Festivalul de film de la Cannes 2022. Peliculele nominalizate anul acesta

Filmul a fost apreciat de criticii internaționali, bucurându-se de foarte mult aplauze chiar și din partea cinefililor, care s-au prezentat cu așteptări pe măsură. 

Festivalul de la Cannes este printre cele mai importante evenimente culturale din lumea filmului artistic, aducând în fața pasionaților nume importante din industria cinematografică, care încearcă să adopte o latură nonconformistă pentru juriu și spectatori.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net