Incident nepl─âcut la Cannes! O femeie vopsit─â ├«n culorile Ucrainei, dat─â afar─â de pe covorul ro┼ču

Premiera de la Festivalul de la Cannes a filmului ÔÇ×Three Thousand Years of LongingÔÇŁ s-a l─âsat cu un eveniment nepl─âcut, ├«n care o protestatar─â ├«mpotriva r─âzboiului din Ucraina a ajuns, f─âr─â haine, pe covorul ro╚Öu.

cannes PNG
Femeia a fost dat─â afar─â de oamenii de paz─â foto: Twitter

├Än timp ce vedetele filmului, printre care Tilda Swinton ╚Öi Idris Elba , au ajuns la premier─â, pe covorul ro╚Öu a avut loc un incident nepl─âcut. O femeie ce nu a fost identificat─â, care purta o c─âma╚Ö─â pe spatele c─âreia era scris cuv├óntul ÔÇ×SCUMÔÇŁ, a p─âtruns pe covorul ro╚Öu ╚Öi a ├«nceput s─â agite spiritele.

Vezi ╚Öi Anne Hathaway, apari╚Ťie de senza╚Ťie, pe covorul ro╚Öu de la Cannes

Activista protesta ├«mpotriva violen╚Ťei asupra femeilor

Activista protesta ├«mpotriva violen╚Ťei sexuale asupra femeilor ╚Öi suprimarea acestora, deoarece SCUM reprezint─â un grup activist francez, ce este bazat pe manifestul feminist radical al lui Valerie Solanas.

Femeia ├«n cauz─â ╚Öi-a scos toate hainele ╚Öi s-a aruncat pe covorul ro╚Öu, ├«nainte ca agen╚Ťii de securitate s─â o scoat─â prompt de la premierea filmului de la Cannes. Aceasta avea pe corp desenat steagul Ucrainei, al─âturi de mesajul ÔÇ×Stop Raping UsÔÇŁ (n.r. ÔÇ×Nu ne mai viola╚ŤiÔÇŁ), scris pe abdomen.

Three Thousand Years of  Longing, filmul care schimb─â perspective

Filmul de la Cannes ÔÇ×Three Thousand Years of LongingÔÇŁ o are ca vedet─â principal─â pe Tilda Swinton, care joac─â rolul unei c─ârturare care se afl─â ├«ntr-o c─âl─âtorie la Istanbul, unde descoper─â un Duh, interpretat de Idris Elba, care ├«i ofer─â trei dorin╚Ťe, ├«n schimbul libert─â╚Ťii sale.

Fantezia condus─â de un dialog marcant are ├«n vedere o divergen╚Ť─â puternic─â fa╚Ť─â de celebrul ÔÇ×Fury RoadÔÇŁ, care este pres─ârat cu evenimente pline de ac╚Ťiune. A╚Öadar, mul╚Ťi cinefili au venit pentru o nou─â parte din capodoperele lui George Miller, mul╚Ťi dintre ace╚Ötia fiind dornici s─â-l vad─â pe regizorul australian.

Vezi ╚Öi Festivalul de film de la Cannes 2022. Peliculele nominalizate anul acesta

Filmul a fost apreciat de criticii interna╚Ťionali, bucur├óndu-se de foarte mult aplauze chiar ╚Öi din partea cinefililor, care s-au prezentat cu a╚Ötept─âri pe m─âsur─â. 

Festivalul de la Cannes este printre cele mai importante evenimente culturale din lumea filmului artistic, aduc├ónd ├«n fa╚Ťa pasiona╚Ťilor nume importante din industria cinematografic─â, care ├«ncearc─â s─â adopte o latur─â nonconformist─â pentru juriu ╚Öi spectatori.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

gabi badalau evenimente jpg
image png
peter imre corina d─ânil─â jpg
646x404 (1) jpg
Peter Imre, osp─âtar   galerie foto jpeg
BeFunky collage (46) jpg
printul paul 1 jpeg
paula seling 0 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
646x404 (1) jpg
stranut raceala femeie batista jpeg
BeFunky collage (46) jpg
cazare cluj untold jpg
ILUSTRATIE BENZINA 05 002 INQUAM Photos Octav Ganea jpg
printul paul 1 jpeg