Înfiorător! Două femei din India, ucise într-un ritual ocult

Poliția din statul Kerala, din sudul Indiei, a arestat trei persoane pentru că ar fi ucis două femei într-un ritual care ar fi implicat sacrificiu uman.

Suspecții: Mohammed Shafi, Laila și soțul ei Bhagwant Singh
Suspecții: Mohammed Shafi, Laila și soțul ei Bhagwant Singh

Foto: captură video Youtube

Citește și: Petrecere satanistă de ziua unui bebeluș! Imagini șocante

Rămășițele femeilor, care ar fi fost ucise la câteva luni distanță, au fost găsite marți, 11 octombrie.

Femeile au fost torturate

Poliția spune că acuzații - un cuplu și un alt bărbat - au „torturat sever” victimele înainte de a le ucide. Ei spun că ucigașii au mărturisit crima și este în curs de desfășurare o anchetă.

Cazul înfiorător a șocat oamenii din Kerala, considerat unul dintre cele mai progresiste state din India. Poliția spune că acuzații sunt Bhagaval Singh, un „vindecător” ayurvedic, soția sa, Laila, și Mohammed Shafi, un „practicant ocult” din districtul Idukki.

Iată și: IMAGINI ŞOCANTE O asistentă satanistă s-a pozat cu un pacient mort şi s-a lăudat cu fotografia pe Facebook

Comisarul de poliție CH Nagaraju a declarat că crimele au avut loc pe parcursul a patru luni și par să facă parte dintr-un ritual efectuat pentru „beneficii financiare”.El a adăugat că motivul din spatele  ororilor se bazează momentan doar pe o „presupunere preliminară” și că investighează pe baza mărturisirilor.

Vezi și: Imagini înfricoșătoare dintr-o clădire abandonată din estul Europei

„Magia neagră” este încă practicată în unele părți ale Indiei - oamenii cred că ritualurile ar putea aduce prosperitate, ar putea ajuta femeile să aibă copii, să vindece boli și chiar să producă mai multe precipitații.

Poliția susține că acuzații le-ar fi atras pe victime, care vindeau bilete de loterie în Cochin, cu promisiunea de bani și le-ar fi decapitat înainte de a le tăia trupurile în bucăți. Rămășițele umane suspectate a fi ale femeilor au fost exhumate marți lângă reședința lui Singh din districtul Pathanamthitta.

Probele de ADN ale rămășițelor au fost trimise spre testare după ce familiile femeilor nu au reușit să identifice părțile mutilate ale corpurilor recuperare din groapă.

Te-ar putea interesa și: Întâmplare halucinantă în India! O tânără a fost decapitată de propria familie după ce s-a căsătorit fără acordul ei

Cine sunt victimele?

Poliția a identificat victimele drept Padmam și Rosili. Padmam, în vârstă de 57 de ani, provenea din districtul Dharmapuram și locuia în Kochi, în timp ce Rosili, de 49 de ani, era din districtul Thrissur și locuia în orașul satelit Kalady. Fiul lui Padmam a înregistrat o plângere în septembrie, spunând că mama lui era dispărută. Ea locuia din februarie într-o locuință cu o singură cameră în Kochi. „Trăia singură, dar mă suna în fiecare noapte”, a declarat sora ei Palaniamma pentru BBC.

Așa că, atunci când Palaniamma nu a auzit de sora ei timp de câteva zile, a decis să o verifice. „Dar când m-am dus acolo, la casa ei, am găsit încuiat”, a spus ea, adăugând că și telefonul surorii ei era oprit.

Iată și: VIDEO Şi-a îngropat fiica de vie pentru că era fată

Poliția a urmărit telefonul mobil al lui Padmam până la Pathanamthitta, la aproximativ 113 kilometri de Kochi. Anchetatorii au descoperit că ea a primit mai multe apeluri de la unul dintre acuzați, Shafi. Ei spun că înregistrările apelurilor lui Shafi au dezvăluit că a fost în legătură cu Singh, care locuia și el în aceeași zonă. Când poliția l-a interogat pe Singh, el a recunoscut crima.

Poliția a susținut că investigațiile ulterioare au dezvăluit că Singh și soția sa, împreună cu ajutorul lui Shafi, au comis și o altă crimă - a lui Rosili – în luna iunie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net