Italia, zguduită de un nou cutremur! A fost resimțit în Napoli

Italia a fost zguduită din nou de un cutremur, chiar în cursul dimineții de astăzi, 3 martie. Seismul a avut loc în apropiere de Napoli, iar, din fericire, a avut o mangitudine de mică intensitate.

Cutremur în Italia / foto: Shutterstock
Cutremur în Italia / foto: Shutterstock

Este un pericol imposibil de anticipat, care poate provoca daune însemnate. Din păcate, un cutremur a lovit chiar în această dimineață Italia, însă, din fericire, a fost vorba despre un seism de mică intensitate. Potrivit informațiilor de la Antena 3 CNN, se pare că a fost vorba despre un cutremur cu magnitudinea de 3,4, care a avut loc în cursul dimineții de 3 martie, la ora 10:02.

În ce privește epicentrul acestuia, se pare că sesimul a avut loc în Bagnoli, situat chiar la granița dintre Napoli si Pozzuoli. Presa din Italia a relatat că seismul a avut loc la o adâncime de numai 3 kilometri și a provocat panică printre locuitorii din zonă.

Un nou cutremur în Italia

În ciuda faptului că a fost vorba despre un seism de mică intensitate, se pare că acest cutremur a fost simțit de-a lungul întregii zone Campi Flegrei. De asemenea, oamenii au simțit cutremurul și în districtele vestice ale orașului Napoli, precum și în Agnano, Pianura, Soccavo, Fuorigrotta, dar și în Posillipo. După cum ne și putem imagina, seismul a provocat panică în rândul locuitorilor din zonă.

Mulți oameni au ieșit pe străzi, iar pe rețelele de socializare au apărut nenumărate postări ale celor care au dorit să împărtășească în mediul online experiența pe care au avut-o. Cu toate acestea, în ciuda panicii create, se pare că seismul nu a provocat pagube materiale, iar nicio persoană nu a fost rănită în urma cutremurului.

Cu toate acestea, mai trebuie menționat faptul că acest cutremur, în ciuda intensității reduse, a avut parte de nu mai puțin de 5 replici, la o adâncime și mai mică, dar și de o intensitate mai redusă. Cutremurul a reușit să stârnească panică în rândul populației, în ciuda intensității mici.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
FotoJet jpg
Fundătura Ponorului  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) JPG
Bani castig FOTO Shutterstock jpg
cimitir animale jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net