Kim Jong Un, cu lacrimi în ochi în timpul unui discurs! A cerut iertare națiunii VIDEO

image
Kim Jong Un a plâns în timp ce ținea un discurs importantFoto: AFP

Liderul nord-coreean, Kim Jong-un, a ținut un discurs în care a cerut iertare națiunii, cu lacrimi în ochi. În weekend a avut loc o paradă militară uriașă, pentru a marca 75 de ani de la guvernarea partidului muncitoresc. În timp ce le vorbea oamenilor, Kim și-a scos ochelarii și și-a șters lacrimile.

„Oamenii noștri au avut încredere în mine, o incredere la fel de înaltă ca cerul și de adâncime ca marea, dar nu am reușit să mă ridic mereu la înălțime,” a spus el, potrivit unei traduceri a comentariilor sale din Korea Times. „Îmi pare foarte rău pentru asta.”Citându-i pe bunicul și tatăl său - cei doi lideri anteriori ai Coreei de Nord - Kim a continuat: „Deși mi se încredințează responsabilitatea importantă de a conduce această țară susținând cauza marilor tovarăși Kim Il-sung și Kim Jong-il datorită încrederii tuturor oamenilor, eforturile și sinceritatea mea nu au fost suficiente pentru a scăpa oamenii noștri de dificultățile din viața lor. ”

În timp ce parada din Phenian a prezentat dezvăluirea așteptată a unei noi rachete balistice intercontinentale și a altor echipamente militare, analiștii au spus că liderul nord-coreean a folosit o parte importantă din discursul său pentru a simpatiza cu poporul. DIscursul lui a fost presărat cu cuvinte de rău augur, cum ar fi „provocări grave”, „nenumărate încercări” și „dezastre fără precedent”, potrivit The Guardian.

Coreea de Nord a văzut cum comerțul cu China - de departe cel mai mare partener economic al său - a scăzut dramatic din cauza închiderii frontierelor ca răspuns la pandemie, deși Phenian insistă că nu a înregistrat niciun caz de virus. Ani de sancțiuni internaționale ca răspuns la programele nucleare și de rachetă ale lui Kim, plus daunele provocate de dezastrele naturale, nu au făcut decât să adauge dificultăților sale. 

Ioana Petric jpg
FotoJet jpg
Regina Elisabeta
BeFunky collage (12) jpg
cub loredana groza png
militar pedofil jpeg
dragos patraru starea natiei sanatatii slab jpeg
cub xonia png
cuc wikipedia jpg
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
cub acident avioane Heathrow Londra
rabla 0 jpeg
elon musk foto profimedia
militar pedofil jpeg
1 priscilla chan si mark zuckerberg jpg jpeg
calendar ortodox 2021 29 septembrie sfantul cuvios chiriac sihastrul png