Meghan Markle plănuiește marea ei revenire? A stat cuminte în timpul controverselor legate de «Spare»

#Casa Regală a Marii Britanii

Fanii regali speculează că Meghan Markle (41 de ani) ar putea fi pregătită să revină în atenția publicului, după apariția unor zvonuri că va lucra cu un guru al PR-ului de la Hollywood.

Meghan Markle vrea să se întoarcă în atenția publicului (Foto: Getty Images)
Meghan Markle vrea să se întoarcă în atenția publicului (Foto: Getty Images)

Aceste speculații vin după agitația mediatică din jurul lui Harry, care și-a lansat controversata sa carte, „Spare/Rezerva”, pe 10 ianuarie. Deși este mereu alături de el, de data aceasta a fost absentă, potrivit tabloidului britanic Daily Mail.

Meghan Markle vrea să se întoarcă și pe Instagram

Cuplul regal a pus de obicei un front unit, dar se pare că Meghan Markle și-a dorit să stea cuminte în timpul scandalului iscat de memoriile publicate de soțul ei. Înainte să fie într-o relație cu prințul Harry, actrița posta în mod regulat despre viața ei pe The Tig - fostul ei blog online. Acum, ducele și ducesa de Sussex l-au angajat pe Adam Lilling, un om de PR faimos de la Hollywood, pe care l-au cunoscut atunci când prezentatoarea TV Ellen DeGeneres și soția Portia de Rossi și-au reînnoit jurămintele de nuntă, la Los Angeles, luna trecută.

Deși Meghan a lipsit de ani de zile de pe rețelele de socializare, se pare că aceasta pregătește marea ei revenire. Își dorește să aibă din nou un cont de Instagram personal, unde să țină legătura cu fanii ei. 

Prințul Harry și Meghan s-au căsătorit pe 19 mai 2018, la Capela Sf. George din Windsor, devenind oficial Ducele și Ducesa de Sussex. Ei au renunțat la îndatoririle  regale în ianuarie 2020, pentru că erau supărați din cauza presei și frustrați că  Palatul Buckingham i-a împiedicat să-și dezvolte brandul „SussexRoyal”. De atunci, ducii de Sussex locuiesc în SUA. Prințul Harry și Meghan Markle au doi copii: Archie Harrison (3 ani), care a venit pe lume în 2019, în timp ce ei erau încă membri activi ai Familiei Regale britanice și Lilibet (1 an), care s-a născut pe 4 iunie 2021.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net