Membru al familiei regale, implicat într-un accident rutier! Vinovat este chiar prințul

Ultima actualizare:
Prințul Edward
Prințul Edward

Probleme pentru familia regală britanică, la câteva luni după ce Prințul Philip a fost implicat într-un accident rutier. De data aceasta este vorba de Ducele de Kent (83 de ani), care este anchetat acum de poliție, după ce a lovit o altă mașină care circula regulamentar pe A27, în Brighton.

Ducele de Kent a fost implicat într-un accident de mașină. În celălalt autoturism se afla Olivia Fellows, o studentă de 21 de ani care conducea un Mini Cooper. Tânăra a fost în stare de șoc după accident.

„Mergeam cu 60 de km/h când dintr-odată un Jaguar a ieșit în fața mea. Am văzut Jaguarul în stânga mea și părea că vrea să mă depășească, apoi s-a răzgândit, iar mai apoi a încercat din nou. Mi-a tăiat calea, dar a fost atât de aproape că a trebuit să frânze, astfel aș fi intrat în altcineva. Airbag-urile s-au activat și motorul meu scotea fum. Am fost șocată. M-am lovit rău la mână”, a povestit studenta, citată de Daily Mail. Ducele de Kent nici nu s-a sinchisit să se oprească să vadă ce s-a întâmplat cu tânăra. Prințul Edward, vărul primar al Reginei Elisabeta, și-a văzut liniștit de drum, deși cauzase un accident rutier. Incidentul a avut loc pe 2 iunie și a fost confirmat de Palatul Buckingham. 


    Prințul Edward Foto: Getty
Prințul Edward Foto: Getty

Prințul Philip, implicat într-un accident rutier la 97 de ani

Accidentul vine la doar cinci luni după ce Prințul Philip a cauzat un eveniment rutier, după ce i-a ieșit în față unei femei, pe o stradă din Sandringham. Soțul Reginei, care avea 97 de ani la acea vreme, a fost nevoit să fie scos din Land Rover-ul său, după ce se răsturnase cu autoturismul. Pasagera din cealaltă mașină. Emma Fairweather, s-a ales cu o mână ruptă iar șoferița Ellie Townsend s-a lovit la genunchi. 

Citește și

Câte amante ar fi avut Prințul Philip! „Elisabeta știa, dar a acceptat”

De ce Prinţul Philip nu face transfuzie de sânge decât cu propria plasmă?

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net