Miliardar celebru, acuzat că a abuzat sexual zeci de femei!

Fostul proprietar al Harrods, Mohamed Al Fayed, a fost acuzat că a violat cinci femei şi că a abuzat sexual alte zeci de angajate, pe când lucrau la magazinul de lux. Miliardarul egiptean a murit anul trecut în august, la vârsta de 94 de ani.

Mohamed Al Fayed, îmbrăcat într-un costum gri în carouri
Mohamed Al Fayed a murit anul trecut, la 94 de ani (Foto: GettyImages)

20 de femei susțin că au fost abuzate sexual de Mohamed Al Fayed

Peste 20 de femei, toate foste angajate ale lui Fayed, au mărturisit noul documentar BBC, „Al Fayed: Predator la Harrods”, că au fost agresate sexual de miliardar şi că Harrods a acoperit abuzurile. Proprietarii actuali ai magazinului au declarat că sunt „absolut îngroziţi” de aceste acuzaţii şi au prezentat scuze victimelor. Fayed a vândut magazinul Harrods în anul 2010.

Abuzurile au avut loc în Londra, Paris, Saint-Tropez şi Abu Dhabi, relatează news.ro. Realizatorii documentarului au explicat că femeile au depus mărturie după ce s-au supărat văzându-l pe Fayed portretizat cu simpatie în serialul Netflix „The Crown”.

„I-am spus că nu vreau să se întâmple asta. Nu mi-am dat acordul. Am vrut doar să se termine totul”, a declarat una dintre femei, care spune că Fayed a violat-o în apartamentul său din Park Lane.  

Nu e prima oară când numele lui Fayed este asociat unor acuzații de acest gen. În necrologul său din publicația britanică The Guardian s-a menționat că, în timpul vieţii sale, au existat acuzaţii repetate de hărţuire sexuală a angajatelor de la Harrods. 

În 2009, Crown Prosecution Service a decis să nu-l pună sub acuzare pe Mohamed Al Fayed pentru că ar fi agresat sexual o adolescentă de 15 ani la magazin. Iar în 2013, miliardarul a fost interogat de poliţie după ce o femeie a afirmat că a abuzat-o sexual în apartamentul său din Park Lane, după un interviu de angajare. Poliţia a redeschis cazul în 2015, dar nu a luat măsuri ulterioare. Mohamed Al Fayed a negat întotdeauna aceste acuzații. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Rugaciune jpg
Clanul sicilienilor
cicoarea jpg
Inger pazitor jpg
actibild copii shutterstock1 jpg
lillie langtry captura video jpg
avion delta airlines jpg
soarece pexels jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net