Momente dramatice la înmormântarea Andreei Rabciuc. Pe sicriu a fost așezată jucăria ei preferată

Ultima actualizare:

Înmormântarea Andreei Rabciuc, tânăra de 27 de ani, campioană la tir, dispărută în urmă cu doi ani într-o regiune din Italia, a avut loc miercuri, 20 martie, în Jesi, privincia Ancona. Rămășițele sale au fost găsite doi ani mai târziu într-o fermă din Castelplanio. Timp de doi ani, poliția din Italia nu a încetat să o caute și să încerce să afle de la fostul ei iubit informații despre dispariția ei. La înmormântare au paricipat membrii familiei, cea mai mare parte sosiți din România.

Andreea Rabciuc, înmormântată la doi ani după dispariție

image

La doi ani de la dispariția Andreei Rabciuc și de la descoperirea cadavrului acesteia pe 20 ianuarie într-o fermă din Castelplanio, trupul tinerei de 27 de ani a fost restituit familiei sale pentru înmormântare. Ceremonia a avut loc miercuri, 20 martie, la Catedrala din Jesi în prezența familiei, prietenilor și foștilor ei colegi de la localul unde lucra, anunță Fanpage.it.

Mama Andreei a fost vizibil marcată și a fost permanent susținută de familie.

Lângă sicriul alb al tânărului de 27 de ani au fost așezate flori colorate și o jucărie unicorn , un animal fantastic pe care Andreea Rabciuc l-a iubit.

„Este imposibil de acceptat că Andreea nu mai este, imposibil de acceptat o lume fără zâmbetul ei generos, acel zâmbet pe care îl oferea tuturor, oglinda unui suflet profund și complicat, ușor de înțeles și foarte ușor de exploatat.

Dacă aveai norocul să rămâi în acel suflet, atunci găseai un loc sigur, o casă pentru totdeauna. Imposibil să nu nu îți amintești de simplitatea acestei fete care spunea lucrurilor pe nume și care nu se temea de nimic și de nimeni.

Nu se temea să se facă auzită sau să fie văzută, colorată cum era. Imposibil să nu fii atras de lumea magică pe care Andreea o reprezenta cu o pălărie cu urechi sau cu un rucsac în formă de unicorn, animalul fantastic simbol al libertății.

Asta dorim să facem: să credem în imposibil. Să credem în unicorni pentru că a crede înseamnă și a pretinde ca imposibilul să se întâmple și a pretinde ca cei care știu, să vorbească”.

„Andrea trăiește în inimile noastre și asta trebuie să ne ajute să mergem mai departe”, a spus de la altar Marzia Pennisi, o prietenă de familie. 

De la ceremonie au lipsit tatăl Andreei, bărbatul căruia tânăra i-ar fi transmis ultimul mesaj înainte de a dispărea și Simone Gresti, în vârstă de 44 de ani, cel cu care Andreea Rabciuc avea o relație la momentul dispariției.

Anchetatorii fac noi investigații

Gresti este in prezent singura persoana cercetata pentru moartea tinerei de 27 de ani sub acuzatia de ucidere voluntara și incitare la sinucidere.

Investigațiile cu privire la moartea fetei sunt în plină desfășurare, reîncepute ptractic în ianuarie odată cu găsirea la ferma Castelplanio a rămășițelor tinerei românce.

La locul descoperirii au fost găsite și frânturi de eșarfă, poate o armă a crimei, și o propoziție scrisă cu un marker negru pe grinda de lemn de care era legată bucata de material.

În ultimul mesaj, tânăra de 27 de ani s-a referit la iubitul ei de atunci Gresti și la mama ei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net