O aventură de o noapte i-a adus moartea unui bărbat. El a primit o pedeapsă de o cruzime ieșită din comun

Ultima actualizare:

Un caz de gelozie extremă cu urmări îngrozitoare cutremură Marea Britanie. Un bărbat a fost pur și simplu torturat după ce a petrecut o noapte cu o femeie. Concubinul acesteia s-a răzbunat crunt pe amorez, iar criza lui de furie a fost provocată de femeie. Aceasta i-a spus că a fost violată. Procesul este în desfășurare și atât atacatorul cât și femeia, despre care se crede ca a încurajat torturarea lui Liam Smith, au pledat nevinovați, scrie Metro.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Liam Smith, un electrician de 28 de ani din Wigan, căsătorit și tată a doi copii a avut parte de o moarte cruntă după o aventură de o noapte cu o femeie. Presa britanică titrează la prima oră despre cazul care i-a îngrozit până și pe anchetatori. Nenorocirea a fost provocată de femeia cu care englezul a petrecut noaptea. Aceasta i-ar fi spus concubinului ei că a fost violată. Ce a urmat este șocant.

Aventura, plătită cu o moarte cruntă

Pe 24 noiembrie 2022, Liam Smith a fost ucis de bărbatul femeii cu care avusese o aventură în 2019, într-un hotel, în York, Marea Britanie.

În acea zi, Liam Smith a fost ademenit să iasă din casă. De la mică distanță a fost împușcat în față de Michael Hillier, în vârstă de 39 de ani. Apoi, peste fața și corpul bărbatului aflat la pământ, a turnat acid, au fost detaliile spuse în proces.

Liam Smith a fost lăsat mort în plină stradă, în fața casei sale, cu substanțele chimice încă „fumegând” pe corpul său.

Cum s-a ajuns la crimă

În 2019, Liam Smith și Rachel Fulstow, o cosmeticiană din York, au petrecut o noapte la un hotel.

Un an mai târziu, ea a început o relație cu Michael Hillier. Femeia l-a făcut să creadă că Smith a violat-o, a declarat juratul Jason Pitter KC, care a deschis cazul acuzării.

În timp ce, atât femeia cât și agresorul neagă crima și se declară nevinovați, jurații sunt de părere că cei doi au plănuit crima, iar Liam Smith a fost pur și simplu „executat”.

„De ce spunem asta? Ei bine, după ce a fost scos din casa lui, a fost împușcat în față, de la o distanță foarte mică. A fost fatal, i-a pătruns în creier.

Cu toate acestea, ucigașul nu s-a oprit aici. A turnat apoi pe fața și corpul lui Liam Smith, arzându-i carnea în lolcurile unde acidul a intrat în contact cu pielea lui.”

Mama și sora domnului Smith au plâns necontrolat în galeria publică, în timp ce înregistrările CCTV de la atacul crimei, inclusiv sunetul pistolului tras, au fost redate juriului.

Se pare că nu a fost mulțumit de faptul că ea a avut o aventură de o noapte și a fost făcut să creadă că a fost violată. Vom aștepta să vedem care a fost motivația exactă a uciderii lui Liam Smith”, a mai spus juriul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net