O tânără a găsit pe stradă un portofel cu peste 7.000 de euro! Ce a făcut apoi a șocat autoritățile

Ce am face dacă am găsi pe stradă un portofel plin cu bani? Ei bine, pentru o tânără de numai 16 ani, din Germania, răspunsul a fost clar! Fata a dat peste un portofel pierdut în care se aflau puțin peste 7.000 de euro, iar gestul pe care l-a făcut apoi a șocat autoritățile germane!

În portofel erau peste 7.000 de euro / foto: Freepik
În portofel erau peste 7.000 de euro / foto: Freepik

Acest episod incredibil s-a petrecut în Cuxhaven, un oraș situat la Marea Nordului, în Germania. Acolo, potrivit informațiilor oferite de către cei de la observatornews.ro, o tânără în vârstă de numai 16 ani a găsit un portofel plin cu bani! Iar suma nu era deloc una neglijabilă, ci se situa la puțin peste 7.000 de euro. Ei bine, puse în fața unei astfel de situații complicate, fata a decis să sune la poliție și să raporteze găsirea portofelului.

Adolescenta a sunat la poliție în cursul serii de sâmbătă, spunând că a găsit portofelul în apropierea unui șantier din zona Lüdingworth. Din fericire, se pare că autoritățile au reușit să identifice proprietarul de drept al portofelului!

Se pare că acesta a mers imediat în Cuxhaven, pentru a-și recupera banii. Chiar în cursul serii de sâmbătă, el a plecat din orașul Hildesheim, la sud de Hanovra, cât și la o distanță de 240 de km de Cuxhaven, iar, din fericire, la capătul drumului, proprietarul și-a recuperat banii.

Tânăra a predat banii poliției

Se pare că în portofel se găsea suma deloc neglijabilă de 7.314 de euro, iar poliția a comunicat faptul că tânăra a primit o recompensă, din partea proprietarului. Cu toate acestea, suma exactă pe care a primit-o tânăra pentru gestul ei nobil nu a fost făcută publică.

Un alt lucru care poate atrage atenția multora dintre noi, și despre care autoritățile germane nu au spus nimic, este de ce călătorea proprietarul portofelului cu peste 7.000 de euro la el, numerar? Chiar și dacă ar fi vorba despre o persoană care nu folosește cardul pentru cheltuielile de zi cu zi, este greu de imaginat pe ce se puteau cheltui mii de euro în timpul unei simple ieșiri în oraș.

image
image
image
image
image
image
bani webp
man 1853532 1280 jpg
femeie din dacia jpg
calendar ortodox 2024 21 februarie sfantul timotei din simboli jpg
paraclisul institutului oncologic bucuresti un proiect pentru pacientii din toata tara si familiile lor jpg webp
image png
Iulia Navalnaia la Oscar   profimedia 0762300331 jpg
nickelsdorf1 1024x599 681x398 33329600 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net