FOTO Pățania unui român în Thasos: „Cu românii ar trebui făcut un film Misiune Super Imposibilă”

Ultima actualizare:

Scene incredibile în insula grecească Thasos. Un bucureștean, aflat în vacanță, a trăit spaima vieții lui când, în timp ce era pe plajă, și-a văzut mașina plutind în mare. Omul ajutat de alte persoane de pe plajă a reușit să își scoată mașina din valuri.

Thassos, Grecia FOTO Shutterstock

Mașina românului a căzut de pe dig

Românul, aflat cu familia în vacanță în insula grecească Thasos, a avut un șoc când și-a văzut mașina pe care o lăsase parcată pe dig, plutind în apa Mării Mediterane. Nu i-a venit să creadă, dar și-a recunoscut autototurismul, un Renault Kadjar, de culoare albastră, cu numere de București, mai ales că a observat imediat că lipsea din locul unde o parcase.

image

Cu eforturi mari, ajutat de alți turiști aflați pe plajă a reușit să aducă mașina la mal. Atunci a și constat că după ce a parcat autoturismul, a ieșit din mașină, uitând să tragă frâna de mână. Așa s-a întâmplat că mașina a pornit la vale și a plonjat în mare.

Reacția internauților: „Și-a consumat tot norocul”

Cei care au fost de față au șpovestit că mașina a căzut cam la 15-20 de metri spre larg și aproape toți oamenii aflați pe plajă au sărit sp îl ajute pe bucureștean.

Imaginile au ajuns pe rețelele sociale, iar reacția internauților nu a întârziat. Cei mai mulți s-au amuzat de întâmplare, lucru criticat de alți români care au scris nu ar strica puțină înțelegere.

Îl pot premia cei de la Renault...la așa scenariu nici producatorul nu cred că a visat vreodată. De acum o sa vândă Kadjarul cu pachet opțional acvatic”, scrie un român pe grupul de facebook Vacanțe în Thasos.

„Interior/exterior pe gratis”.

Nu-i bai că are casco maritim”

„Să nu mai joavce la loto, și-a consumat tot norocul”

„Sunt unii.... doamne doamne....totuși tare sunt curios cum a reușit asa ceva. Mi se par unele lucruri atat de imposibile incat cu romanii.... ar trebui făcut un film Misiune super Imposibilă”, este un alt mesaj.

„111 emoticoane de râs din 265 pâna acum. Chiar am ajuns toți niște sălbatici? E atât de amuzant accidentul unui om? Dacă pica în Dâmbovița înjurați primăria, dacă a picat în mare, în Grecia, faceți mișto.”

„Văd un singur comentariu pozitiv, empatic. În rest, dispreț, miștocăreala, glume proaste, judecată, zeflemea. Cu voi, cu de-alde VOI!!!!, NU merge țara asta pe calea cea bună. Poate-o fi fost un accident, poate-o fi gresit omul. Chiar pe toți v-au bătut părinții că vă considerau vinovați că v-ați julit genunchii?”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
image png
thief 1562699 1280 jpg
Vladimir Putin Profimedia jpg
1 zodii bani jpg jpeg
miri  foto   Shutterstock jpg
cancer jpg
florin calinescu png
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net