Planurile pentru înmormântarea lui Charles au fost modificate! „Regele nu e bine deloc"

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Starea de sănătate a Regelui Charles al III-lea a provocat o serie de schimbări importante, inclusiv ajustări la planurile pentru viitoarea sa înmormântare, după ce acesta a fost diagnosticat cu o formă de cancer. Tom Sykes de la Daily Beast a relatat că prietenii regelui sunt îngrijorați, afirmând că „nu e bine deloc”. Unul dintre apropiații regelui a subliniat determinarea lui Charles de a învinge boala, deși situația este mai gravă decât se crede.

Regele Charles. Foto: Getty Images.
Regele Charles. Foto: Getty Images.

E hotărât să învingă boala și se face totul posibil ca să se întâmple asta. Toți își păstrează optimismul, dar, de fapt, el nu e deloc bine. Starea lui e mult mai proastă decât lasă să se știe" a afirmat acesta.

Expertul regal Tina Brown a evidențiat faptul că această situație l-a afectat și pe Prințul William și pe Kate Middleton, care se pregăteau să se concentreze pe creșterea copiilor lor într-un mediu mai privat. Sykes a dezvăluit că, lui William și soției sale, gândul la urcarea pe tron le provoacă anxietate.

Planurile de înmormântare ale Regelui Charles sunt revizuite 

În timp ce starea regelui se deteriorează, se pare că planurile de înmormântare ale Regelui Charles, cunoscute sub numele de „Operațiunea Menai Bridge”, sunt revizuite în prezent. Un document important care analizează înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a și propune îmbunătățiri pentru viitoarea înmormântare regală circulă la palat.

Surse regale confirmă că aceste planuri sunt schimbate în mod activ, dat fiind accentul pus pe starea de sănătate a regelui. Un fost angajat al palatului a explicat că planurile au fost „scoase de la naftalină” și actualizate de urgență. Această revizuire intervine în contextul unor informații noi despre boala regelui, transmite dailybeast, conform okmagazine.

Regele Charles a fost diagnosticat în luna februarie cu cancer

Publicația Page Six a oferit o actualizare privind starea de sănătate a regelui, solicitând un comentariu oficial din partea Palatului Buckingham. Până în prezent, familia regală nu a oferit un răspuns public la noile informații.

În februarie, Palatul Buckingham a anunțat că Regele Charles a suferit o intervenție chirurgicală pentru o problemă benignă la prostată și a fost diagnosticat ulterior cu cancer. Charles, în vârstă de 75 de ani, urmează un tratament regulat și i s-a sfătuit să amâne îndatoririle publice în timp ce se concentrează pe recuperare.

Aceste schimbări urgente în planurile regale subliniază impactul grav al stării de sănătate a regelui și reflectă importanța pregătirilor pentru evenimente viitoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
FotoJet jpg
Fundătura Ponorului  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) JPG
Bani castig FOTO Shutterstock jpg
cimitir animale jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net