Cine sunt victimele accidentului din Australia. Printre cei morți se află un cuplu abia căsătorit

Ultima actualizare:

Un cuplu abia căsătorit se numără printre cele patru persoane care au murit, după ce două elicoptere s-au ciocnit în Australia. Alți trei pasageri, printre care doi copii, se luptă pentru viața lor, conform The Sun.

Povestea tristă a victimelor accidentului din Australia. Foto: Profimedia
Povestea tristă a victimelor accidentului din Australia. Foto: Profimedia

Poliţia din statul Queensland a afirmat că cele două elicoptere s-au ciocnit la circa 300 de metri în aer luni după-amiază. Tragedia s-a petrecut în timp ce unul din aparate ateriza şi celălalt decola în apropierea parcului marin Sea World, relatează Reuters.

Elicopterul care decola s-a prăbuşit, provocând moartea a patru dintre cele şapte persoane aflate la bord, între care şi pilotul Ashley Jenkinson, în vârstă de 40 de ani, și doi turiști Marea Britanie.

Doi turiști căsătoriți recent au murit în accidentul din Australia

Turiștii britanici aflați la bord, Ron Hughes, în vârstă de 65 de ani, și soția Diane, în vârstă de 57 de ani, din Liverpool, au fost uciși. Cei doi s-au căsătorit anul trecut, transmite presa britanică.

O mamă din Sydney, Vanessa Tadros, în vârstă de 36 de ani, este o altă victimă, conform presei australiane. Se pare că aceasta era rudă cu cele două victime din Anglia.

Fiul ei, în vârstă de zece ani, ar fi fost în stare critică la spital noaptea trecută, alături de alți doi pasageri, o mămică în vârstă de 33 de ani și o fetiță de nouă ani.

Pilotul Ash Jenkinson, în vârstă de 40 de ani, care a crescut în West Midlands înainte de a se muta în Australia, devenise de curând tată. Acesta este a treia victimă din Marea Britanie, notează sursa citată.

Momentul tragediei din Australia

Două elicoptere au intrat luni în coliziune în zbor în apropierea aşa-numitei Coaste de Aur a Australiei, provocând moartea a patru persoane şi rănirea gravă a trei.

Reamintim că victimele se aflau toate în același elicopter. Cel de-al doilea elicopter care transporta şase persoane a aterizat pe un banc de nisip din apropiere, cinci persoane suferind răni uşoare.

Biroul australian de securitate a transporturilor a anunţat deschiderea unei anchete asupra accidentului împreună cu poliţia locală şi un raport preliminar urmează să fie publicat în opt săptămâni.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net