Prețul nebunesc pe care o mamă din Rusia l-a plătit pentru o rinoplastie

Unele femei sunt dispuse să meargă până în pânzele albe pentru a obține o înfățișare perfectă, însă o femeie din Rusia a făcut un gest cu adevărat extrem, doar pentru a-și opera nasul. Între timp femeia a fost arestată de autoritățile locale, dar era deja prea târziu.

femeie din rusia arestata webp

Proaspăta mămică în vârstă de 33 de ani din sudul Rusiei a fost acuzată că și-a vândut bebelușul pentru a acoperi costurile unei operații de rinoplastie. Înainte să recurgă la acest gest, ea i-ar fi spus unei prietene că nu își dorește să țină copilul, așa că a făcut toate aranjamentele necesare ca un cuplu să îl cumpere pe micuț. Tranzacția a avut loc la doar 5 zile după naștere, pe 25 aprilie.

S-ar putea să te intereseze și: A dat 250.000 $ pe 18 operaţii ca să “devină” coreean. Transformarea a durat 4 ani

Cât mai costă o viață de om, poate vă întrebați? Ei bine, rusoaica a stabilit că bebelușul ei nu valorează mai mult de 200.000 de ruble, aproximativ 3.400 de euro și pentru a se asigura că totul merge conform planului a stabilit inclusiv un avans de 10%.

A fost arestată la scurt timp după tranzacție

„Mama biologică voia să îl lase la spital. Nu putea să îl întrețină, așa că l-am luat eu”, a spus femeia care a cumpărat copilul, explicându-le polițiștilor că nu ea este, de fapt, mama biologică. Întreaga situație s-a complicat în momentul în care băiețelul a avut nevoie de tratament, la o unitate de primiri urgențe, iar medicii au cerut certificatul de naștere.

Nu rata nici: Și-a pus silicoane pe bani puțini în Turcia și a fost resuscitată pe masa de operație! Când s-a trezit, medicii nu i-au spus adevărul

Cuplul care a cumpărat copilul nu îl deținea, așa că au fost nevoiți să ia legătura din nou cu mama biologică, dar s-au lovit de o situație neașteptată: rusoaica a cerut aproximativ 1.800 de euro pentru document. Tot ea le-a spus cumpărătorilor că nu are loc de muncă, un acoperiș deasupra capului sau bani, însă a precizat că va cheltui suma primită în schimbul propriului fiu pe o rinoplastie, „pentru a respira mai bine”, se arată în Dailymail

femeie din rusia arestata 2 webp

Înainte ca persoanele care au cumpărat bebelușul să transfere și ultimii bani, poliția a intrat pe fir și a arestat pe toată lumea pentru trafic de persoane. Femeia în vârstă de 33 de ani a fost încurajată de o vecină să dea nou-născutul spre adopție, iar cuplul care l-a luat a fost înduioșat de situația în care se afla.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Florin Talpan FOTO sportpictures.eu
image
image
image
image
image
image
Palatul Normanzilor, Sicilia (@Shutterstock) jpg
insula capri jpeg
pomi fructiferi jpg
4 front carburanti caseta jpg
fiat topolino jpg
batic dacic pe Columna 640x370 jpg
sat pixabay jpg
nava de croaziera foto pixabay
image
actualitate.net
image
actualitate.net