Prințesa Anne, internată de urgență la spital. Anunțul făcut de Palatul Buckingham

#Casa Regală a Marii Britanii

Prințesa Anne a suferit „răni minore și o comoție cerebrală" în urma unui incident petrecut duminică seara, conform unui anunț făcut de Palatul Buckingham, citat de Sky News.

Prințesa Anne a fost internată în spital după un incident petrecut la ea acasă / foto: arhiva
Prințesa Anne a fost internată în spital după un incident petrecut la ea acasă / foto: arhiva

Într-o declarație publicată luni, Palatul a transmis: „Prințesa Regală a suferit răni minore și o comoție cerebrală în urma unui incident pe domeniul Gatcombe Park ieri seară.

Alteța Sa Regală rămâne în spitalul Southmead din Bristol, ca măsură de precauție pentru monitorizare și este așteptată să se recupereze complet și rapid.

Regele a fost informat în detaliu și se alătură întregii Familii Regale trimițându-i prințesei cele mai sincere urări de bine și dragoste pentru o recuperare rapidă”, se arată în comunicatul Palatului Buckingham.

Prințesa Anne: Planurile de vizită și angajamentele recente

Prințesa Anne ar fi trebuit să înceapă o vizită în Canada la sfârșitul acestei săptămâni. Presa canadiană a relatat că Prințesa Anne ar fi trebuit să participe la o ceremonie din cadrul unui memorial de război din Newfoundland.

Această vizită, care era planificată să includă participarea la o ceremonie importantă, a fost amânată din cauza incidentului.

În timpul recentelor comemorări ale Zilei Z, Prințesa Anne s-a întâlnit cu veteranii și familiile acestora la Cimitirul de război Bayeux din Franța.

Aceasta demonstrează angajamentul său continuu față de îndatoririle sale regale și respectul față de istoria militară și veteranii războaielor.

Cine este prințesa Anne

Prințesa Anne, sora mai mică a regelui Charles al III-lea, este cunoscută drept una dintre cele mai harnice membre ale familiei regale, îndeplinind numeroase angajamente.

Devotamentul său față de îndatoririle regale este bine cunoscut, având o agendă încărcată și participând la numeroase evenimente și ceremonii, atât în Marea Britanie, cât și în străinătate.

În concluzie, deși accidentul a provocat îngrijorare, Prințesa Anne este așteptată să se recupereze complet și să-și reia curând activitățile sale regale.

Familia Regală și publicul larg își exprimă sprijinul și urările de bine pentru o recuperare rapidă și completă a Alteței Sale Regale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
la calculator evaluare de acasa   foto pixabay jpg
image
image
image
image
image
image
control dsvsa jpg
pisică  foto   Shutterstock jpg
land rover legat copac londra jpg
Vladimir Putin in 22 feb 2024 Foto Profimedia jpeg
ariel catelusa sirena profimedia jpg
PHOTO 2024 06 28 11 29 23 jpg
3 suplimente care te pot ajuta s╟ faci fata cu succes sezonului rece! jpg
copil elev scoala obosit teme extenuat 12 14 2008 7 10 55 pm jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net