Prințesa Charlene de Monaco, apariție uimitoare la Balul Rozelor. Cea mai stilată femeie din Europa a făcut furori cu ținuta ei. FOTO

Ultima actualizare:

Prințesa Charlene șochează printr-o apariție de zile mari, fiind prezentă la enigmaticul Bal de la Rose după o absență de 10 ani de zile. Prințesa de Monaco a furat toate privirile încă din primele minute. Fotografiile au făcut furori pe Internet.

Încă din anul 2014, atunci când a avut ultima sa apariție, cei de acasă au așteptat până în acest an o nouă apariție a Prințesei Charlene de Monaco, cea care l-a uimit până și pe Prințul Albert de Monaco, după cum se poate vedea din imaginile imortalizate la Balul Rozelor. 

Prințesa Charlene de Monco uimește prin grație și eleganță 

În cadrul evenimentului desfășurat sâmbătă, 23 martie 2024, Prințesa Charlène de Monaco a primit, din nou, „cartea albă”, pentru conceptul unui glob disco pentru cea de-a 68-a ediția de Christian Louboutin. Tematica Balului de la Rose a fost Disco, ceea ce a presupus ca invitații să poarte ținute strălucitoare. 

Prințesa de Monaco a eclipsat pe toată lumea cu apariția sa. Aceasta a optat să poarte la Balul Rozelor o salopetă Elie Saab din lamé, însă cel mai frumos accesoriu a fost zâmbetul său radiant. De asemenea, pentru evenimentul inspirat din anii '70, Prințesa și-a făcut apariția în mod inopinant în jurul orei 20.30, pe coridorul care conduce către la Salle des Etoiles de la Sporting Monte Carlo, locul unde s-au desfășurat toate activitățile. 

Prințesa Charlene a apărut în compania Prințesei Caroline de Hanovra, președinta serii, care a optat pentru purtarea unei rochii lungi, cu paiete, marca Lanvin. În fața Prințesei de Monco se afla însuși soțul ei, Prințul Albert al II-lea, care și-a asortat costumul cu un papion roșu, ideal pentru sacoul elegant de dineu pe care l-a purtat. 

Cele trei personalități s-au alăturat de îndată restuluilui familiei formată din Béatrice și Pierre Casiraghi, Charlotte Casiraghi, care venise singură, Alexandra de Hanovra și partenerul ei, Ben Sylvester Strautmann, într-un salon în care s-au servit băuturile de bun venit, în timp ce așteptau ca restul invitaților să se așeze la masă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
GORGHIU jpg
doctorul mircea beuran jpeg
cladiri  jpg
limitator viteza jpg
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net