Răsturnare de situație. Românul și reportera pipăită în direct ar fi fost iubiți, iar gestul lui ar fi parte dintr-un scenariu

Ultima actualizare:

Răsturnare de situație în cazul românului care a pipăit o jurnalistă TV în timp ce aceasta transmitea în direct. Judecătorii l-au eliberat pe bărbatul care fusese acuzat de agresiune sexuală pentru că au descoperit că lucrurile stau altfel decât au fost prezentate inițial. Bărbatul a fost văzut în direct la o televiziune atingând-o peste fund pe reporteră, dar, se pare, că totul ar fi fost un aranjament. Cine ar fi avut ideea.

image

Românul, parte dintr-un scenariu?

Tânărul român care a pipăit-o pe Isa Balado a fost eliberat, iar acuzațiile se îndreaptă acum spre jurnalistă și chiar spre moderatorul emisiunii. Reportera și românul ar fi foști iubiți, iar femeia este acuzată acum pe internet că a înscenat întreaga situație, după ce, pe rețelele sociale au apărut fotografii în care apare fericită lângă un bărbat care seamănă izbitor cu românul care a pipăit-o în direct. Internauții au găsit fotografiile și ei susțin că este vorba de unul și același bărbat, scrie publicația spaniolă Eda TV.

image

După scandalul declanșat de incidentul numit de jurnaliștii spanioli penibil și inacceptabil, în care un bărbat atinge fundul jurnalistei în timp ce aceasta transmitea în direct la programul En Boca De Todos, mulți au început să aibă suspiciuni și acuză că gestul ar fi fost pus la cale chiar de către jurnalistă și moderatorul emisiunii.

Pe rețelele sociale, internauții acuză un scenariu pus la cale de Nacho Abad, gazda emisiunii, în timp ce alții îi acuză pe reportriță și fostul ei iubit.

În momentul în care femeia a fost atinsă, prezentatorul intervine:

„Isa, iartă-mă, ți-a atins fundul? Nu pot să cred” a spus Nacho Abad după ce jurnalsita i-a răspuns în direct „Da”. Moderatorul a continuat numindu-l „idiot” și „nemernic” pe bărbatul „agresor”.

Românul a fost eliberat

După ce emisunea a fost întreruptă, prezentatorul a reluat legătura cu Isa Balado și au continuat să discute pe marginea incidentului. Ea a spus că bărbatul a continuat să meargă pe stradă hărțuind toate femeile care i-au ieșit în cale.

Alertată de emisiune, o patrulă de poliție a districtului central din Madrid a avut nevoie de doar zece minute pentru a-l aresta pe presupusul agresor al Isei Balado.

Ulterior, un tribunal din Madrid l-a pus în libertate pe românul de 25 de ani arestat pentru că a atins-o pe jurnalistă, respingând cererea de măsuri asigurătorii formulată de procuratură, care a solicitat un ordin de restricție de 300 de metri pentru presupusul agresor și interdicția de a comunica prin orice mijloace cu victima.

Judecătoarea nu a dispus măsuri de protecție pentru reporteriță, deoarece nu a văzut o situație de risc, urgență, violență sau intimidare împotriva victimei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
carte pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net