VIDEO Cum ne-a făcut de râs un român în Spania. S-a văzut în direct la televizor

Spania este una din țările care găzduiește un număr mare de români, cei mai mulți veniți la muncă. Au fost situații, însă, când comportamentul unora nu a făcut o imagine prea bună țării noastre. Un astfel de exemplu este și un român de 25 de ani care a produs indignare printr-un gest care a fost văzut în direct la o televiziune spaniolă.

image

Gestul considerat de spanioli infracțiune sexuală

Inciedentul s-a întâmplat zilele trecute. O reporteriță a emisiunii „En boca de todos”, de la canalul de televiziune Cuatro transmitea în direct din stradă. În imagini se observă cum din spate se apropie un bărbat. În timp ce jurnalista transmitea, acesta a lovit-o cu palma peste fund, un gest pe care un om civilizat nu l-ar face, numai că spaniolii sunt mult mai drastici în privința acestui gest.

🚨🚨🚨 AGRESIÓN SEXUAL EN DIRECTO a nuestra reportera @IsaBalado: "¿De verdad me tienes que tocar el culo?"Y tremenda reacción de @Nacho_Abad: "¡Pásame a este tío tonto!" pic.twitter.com/JOcbTLSFwI

— En boca de todos (@EnBocaDe_Todos) September 12, 2023

Reporterul Isa Balado relata în direct despre arestarea proprietarilor unui magazin din Lavapiés pentru că au bătut un hoț, care a fost și el arestat, atunci când românul s-a apropiat de ea și, fără să spună ceva, i-a atins fundul, gest care în Spania este clasificat legal drept infracțiune sexuală.

„Ți-a atins fundul?”

Românul a continuat să rămână lângă reporteră, iar între femeie și moderatorul emisiuni, aflat în studio a avut loc un dialog.

Moderatorul programului TV, Nacho Abad, a întrebat-o în acel moment pe reporteră dacă acel bărbat tocmai i-a atins fundul.

„Da”, a răspuns Isa Balado, în stare de șoc. În acel moment ea s-a întors lângă bărbatul care rămăsese lângă ea și o întreba la ce canal lucrează. Ea i-a răspuns:

„Oricât de mult vrei să afli de la ce canal suntem, chiar trebuie să mă atingi pe fund? Fac un live și muncesc”.

Agresorul a negat că i-a atins fundul, dar imaginile au arătat clar cum a făcut-o. „Da, l-ai atins. Aș vrea să mă lași să lucrez”, a spus reportera de la En boca de todos.

„Tipul ăsta e un idiot”, a spus din platou Nacho Abad despre atacatorul sexual, care exact atunci o atingea din nou pe reporteră, de data aceasta pe păr, în timp ce ea îi cerea să o lase să-și facă treaba.

Românul a fost arestat pentru agresiune sexuală

Imaginile au devenit virale și au stârnit o mare indignare pe rețelele sociale.

După ce a întrerupt emisiunea live, En boca de todos a reluat legătura cu Isa Balado pentru a vedea cum se descurcă. Reporterul a explicat apoi că bărbatul „continuă să meargă pe această stradă și atinge și deranjează toate femeile pe care le întâlnește, el face același lucru cu toate”.

Agenții Poliției Naționale, sesizați chiar de realizatorii programului, s-au deplasat la fața locului și l-au arestat pe român pentru săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală. Persoana arestată nu are antecedente la poliție.

🚩Detenido por agredir sexualmente a una reportera mientras estaba realizando un directo de televisión #Madrid pic.twitter.com/vKkBjNXJve

— Policía Nacional (@policia) September 12, 2023

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net