Record!Marea Britanie, 122.000 de cazuri de COVID-19 într-o zi!

Record de infectări de Sărbători în Marea Britanie! Vineri, Regatul Unit a consemnat cel mai mare număr de infectăricu virusul Sars-Cov-2 înregistrat de la începutul pandemiei și până în prezent. 122.000 de îmbolnăviri s-au înregistrat doar în ultimele 24 de ore!

Marea Britanie, în topul țărilor europene afectate grav de pandemie Sursa:Instagram
Marea Britanie, în topul țărilor europene afectate grav de pandemie Sursa:Instagram

Marea Britanie înregistrează un nou record de imbolnăviri de Sărbători! Nu mai puțin de 122.000 de cazuri de infectare cu virusul Sars-Cov-2 au fost înregistrate doar în ultimele 24 de ore! La acestea se adaugă 137 de decese asociate COVID-19 în ultimele 24 de ore, precum şi 1.171 de spitalizări, informează adevărul.ro.

Este cel mai mare număr de infectări înregistrate de la începutul pandemiei și pînă în prezent în Marea Britanie. Numărul de cazuri a crescut în contextul apariției noii tulpini Omicron, Regatul Unit fiind una dintre țările europene cel mai grav afectate până în prezent de pandemie.

De Sărbători, numai Țara Galilor, Irlanda de Nord şi Scoţia au anunţat înăspriri ale restricţiilor, care vor rămâne în vigoare şi după Crăciun.

Sărbători, afectate de pandemie, în Marea Britanie Sursa foto: Instagram
Sărbători, afectate de pandemie, în Marea Britanie Sursa foto: Instagram

O persoană din 20 are COVID-19 la Londra

Premierul britanic Boris Johnson a preferat să amâne înăsprirea restricţiilor în Anglia, cu ocazia Sărbătorilor, în urma unor studii care au demonstart un risc de spitalizare mult mai mic cauzat de varianta Omicron în raport cu varianta Delta, care a fost dominantă până de curând.

În cotextul apariției unui număr record de infectări în ultimele 24 de ore, autoritățile britanice se tem, însă, că presiunea pe sistemul sanitar va crește semnificativ în următoarele zile, chiar dacă numărul cazurilor grave a scăzut, tulpina Omicron având un risc mult mai mic de deces decît varianta Delta.

Potrivit estimărilor specialiştilor britanici, la Londra, capitala Regatului Unit, o persoană din 20 avea COVID-19 în urmă cu doar o săptămână. În consecință, numeroase sectoare de activitate ale economiei au fost grav afectate. Creșterea cazurilor de Covid 19 a dus la închiderea mai multor companii. Și în sectorul transporturilor s-a decis anularea unor curse deja programate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net