„Trebuie să se fi întâmplat ceva extraordinar”. Un apropiat al lui Putin, transportat în Germania cu avionul de urgențe medicale

Ultima actualizare:

Un personaj extrem de influent din anturajul lui Vladimir Putin a fost preluat de urgență de avionul medical Bombardier Challenger 604 de la Moscova și transportat în Germania. Informația a apărut pe telegram, iar presa ucraineană vehiculează trei nume ale pasagerului important. Printre acestea și șeful Ceceniei, Ramzan Kadyrov, dar și un celebru violonist despre care se spune că deține anumite obiecte ale președintelui rus.

Bombardier Challenger 604 ar fi transportat de urgență un rus influent în Germania. Foto: Captură
Bombardier Challenger 604 ar fi transportat de urgență un rus influent în Germania. Foto: Captură

"Lucruri ciudate se întâmplă chiar acum. Un avion privat de resuscitare Bombardier Challenger 604 a zburat din Germania la Vnukovo și imediat înapoi la Nürnberg. În același timp, țările europene au permis zborul", scrie canalul Telegram VChK-OGPU în acest sens.

Este important că tocmai zilele trecute au existat informații despre o deteriorare bruscă a stării de sănătate a violoncelistului Serghei Roldugin, care este considerat deținătorul unor bunuri care aparțin de fapt lui Putin și cercului său apropiat, notează autorii canalului.

"Și ceva mă îndeamnă să cred că cu greu l-ar fi ridicat în aer de dragul salvării unui moscovit obișnuit. Trebuie să se fi întâmplat ceva extraordinar, din moment ce până și Letonia și-a deschis cerul pentru acest zbor", a comentat politologul Andrei Okun despre zborul ciudat.

Presa ucraineană numește trei persoane care ar fi putut fi pasageri în aeronava medicală de urgență.

Aceștia sunt șeful Ceceniei Ramzan Kadyrov, care a dezvoltat recent probleme grave cu rinichii, violoncelistul rus Pavel Roldugin, care este considerat „poșeta” șefului Federației Ruse, precum și solistul grupului Lyube un fan înfocat al „lumii ruse” Nikolai Rastorguev.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
kate william profimedia 0764084002 jpg
image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
printesa margaret colaj captura video jpg
klaus iohannis 3 jpg
gratar mici
bujorul de stepa zeu de campie facebook jpg
avion pexels jpg
politie italia1 jpg
coloana masini a1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net