VIDEO. Spectacol fabulos în noaptea de Revelion. Cele mai impresionante focuri de artificii din lume

În noaptea de Revelion, la miezul nopții, marile orașe ale lumii au pregătit un spectacol inedit pe cer și au avut focuri de artificii impresionante. Și bineînțeles, cum sunt renumite pentru că deschid noul an cu un spectacol grandios, și de aceasta dată în noaptea de Revelion, focurile de artificii de Anul Nou din Dubai au atras toate privirile, însă nici alte țări nu au fost mai prejos.

Focuri de artificii impresionante în lume, de Revelion / Foto: Pixabay
Focuri de artificii impresionante în lume, de Revelion / Foto: Pixabay

Focurile de artificii de Anul Nou din Dubai sunt renumite pentru că deschid noul an cu un spectacol grandios și bineînțeles că și de aceasta dată au atras toate privirile. Și pentru acest Revelion, organizatorii au promis cel mai mare, mai strălucitor și mai colorat spectacol, iar pregătirile au început de acum 10 luni. Potrivit lor, au fost folosite peste 15.000 de articole pirotehnice.

Spectacol fabulos pe cer, în Dubai

Și în Tokyo, Japonia, focurile de artificii au luminat cerul și i-au bucurat pe localnici și turiști cu un spectacol inedit. Mulțimile s-au adunat la un templu din centrul orașului pentru a urmări și o ceremonie tradițională, cunoscută sub numele de Joya no Kane. Și în Hiroshima și Hatsukaichi, oamenii s-au bucurat de spectacolul de Anul Nou.

Tokyo, Japonia

Auckland, Noua Zeelandă, a întâmpinat Noul An cu un foc de artificii deasupra celei mai înalte clădiri, Sky Tower. Turnul înalt de 328 de metri a fost luminat în diferite culori, în timp ce focurile de artificii, însoțite de lumini și animație, au făcut un adevărat spectacol.

Focuri de artificii deasupra Sky Tower, în Auckland, Noua Zeelandă,

Hong Kong, China, a avut cel mai mare spectacol de până acum în noaptea dintre ani. Timp de 12 minute, focurile de artificii au luminat cerul orașului.

Hong Kong, China

Focurile de artificii de Anul Nou din Bangkok, Thailanda, peste râul Chao Phraya, au bucurat mulțimile de oameni.

Bangkok, Thailanda

Un spectacol fabulos a avut loc deasupra templului antic Parthenon de la Acropole din Atena, cât și alte mari orașe din Grecia.

Focuri de artificii în Grecia

La Paris, Franța, cerul a fost luminat de focurile de artificii deasupra Arcului de Triumf. 

Paris, Franța

Mulțimile s-au adunat la Berlin, Germania, pentru a sărbători Anul Nou la Poarta Brandenburg, cu un minunat spectacol de artificii.

Berlin, Germania

Aproximativ 12.000 de focuri de artificii, 600 de drone și 430 de lumini au fost implicate într-un spectacol de aproape 15 minute în Londra, Marea Britanie.

Londra Marea Britanie

Mulțimile au umplut faimoasa plajă Copacabana din orașul Rio de Janeiro, Brazilia, pentru a urmări un specatacul minunat pe cer.

Rio de Janeiro, Brazilia

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
copil telefon jpg
bani pensii pilonul 2 jpeg
hotel belona in 1934 jpg
image png
hemp 8420408 1280 jpg
alimentatie sanatoasa jpeg
nea gica de 102 ani jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net