VIDEO Un bărbat s-a dat drept model și a defilat într-un sac de gunoi, la New York. Reacția publicului, fabuloasă

Ultima actualizare:

La New York are loc zilele acestea Săptămâna Modei, un eveniment la care participă multe celebrități. Spectacolul de modă se află la cea de-a 43-a ediție și a adunat nume cunoscute din designerul vestimentar. Un incident care a avut loc zilele trecute a devenit viral pe rețelele sociale. Imaginile cu un bărbat acoperit cu un sac de gunoi au adunat zeci de mii de reacții. Tânărul nu era vreun model, doar a vrut să ironizeze unele ținute, pentru mulți greu de înțeles, dar aplaudate cu vervă la astfel de evenimente.

Foto: Captură video You Tube/SIXDO
Foto: Captură video You Tube/SIXDO

Reacția publicului

Săptămâna Modei se bucură an de an de o asistență numeroasă și cu mari pretenții. Și anul acesta evenimentul s-a bucurat de un public ales și numeros. În fața unei săli pline, pe podiumul de prezentare modele au defilat unul după altul.

La un moment dat, și-a făcut apariția un bărbat a căruit ținută nu a părut deloc să îi surprindă pe cei din sală. Tânărul purta pe cap o cască de baie, o pereche de pantaloni scurți roșii, iar peste bustul gol avea un sac de gunoi. Publicul a privit ținuta bărbatului fără să aibă hnici reacație.

În timp ce intrusul parcurgea podiumul, s-a uitat de două ori în spate lui, conștient fiind că la un moment dat organizatorii își vor da seama că nu este un manechin. Ceea ce s-a și întâmplat. Din spatele bărbatului a apărut în mare viteză un bodyguard care l-a pur și simplu în brațe pe așa zisul model și l-a îndepărtat de pe podium.

"Un impostor care purta o pungă de gunoi a reușit să defileze la Săptămâna Modei de la New York fără ca nimeni din public să observe...

Acest lucru demonstrează cât de ridicol poate fi acest tip de eveniment, dacă poți să apari cu un bol de salată pe cap sau cu fața de masă a bunicii tale pe post de pelerină și toată lumea crede că este normal...

Jos pălăria pentru el în orice caz!", este mesajul care însoțește filmarea.

Momentul a devenit viral 

Filmarea a apărut pe rețelele sociale, iar comentariile internauților sunt extrem de haioase.

„Probabil a avut cea mai bună ținută a săptămânii”

„Este un troll grozav, aș fi vrut să mă fi gândit înainte la el”

„Săptămâna modei ar trebui să fie renumită săptămâna clovnilor.

„Să fim sinceri, am văzut câteva dintre spectacole și nu am văzut vreodată pe cineva purtând ceva din ținutele care au defilat la aceste prezentări de modă. Dar nu vreau să mint, acesta mi-a trezit interesul, la îndemână pentru oricine pehntru atunci când plouă, în special casca de duș”.

„OMG, am vrut să-l comand!”

„Vreau să-i ofer un prânz acelui tânăr într-o zi! A fost atât de bun!”, sunt doar o parte din zecile de mii de comentarii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
batran confuz istock1 jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
buster jpg
bani jpeg
sat comoara jpg
plane 2104594 1280 jpg
politia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net