Ioana Ginghină nu se lasă până nu scapă de celulită. Iată primele rezultate! - FOTO

celulita
celulita

Vara aceasta, Ioana Ginghină vrea să arate impecabil! Astfel, vedeta face mari eforturi pentru a scăpa de inestetica celulită.

Printre zeci de creme şi uleiuri, actriţa foloseşte de câteva săptămâni o metodă inovativă pentru a scăpa de pielea cu aspect de coajă de portocală: mezoterapia. Acest procedeu presupune, pe lângă răbdare, injecţii cu substanţe ce au rolul de a da fermitate pielii.

celulita
celulita

Soţia lui Alexandru Papadopol a ajuns deja la a cincea şedinţă de mezoterapie cu ac, iar potrivit spuselor ei, progresele se văd în zona fesierilor.

"Pentru că mi-am propus să scap definitiv de celulită, am continuat cu şedinţele mele săptămânale de mezoterapie cu ac. Deci după şedinţa numărul 5 se văd progrese şi în zona fesierilor, care îmi dă atâtea bătăi de cap, dar încă nu am învins celulita. Am început să fiu mai atentă la câtă apă beau, pentru a atinge cei 2 l de apă pe zi şi vreau să elimin cât pot carbohidraţii răi din alimentaţie. Să vedem dacă aşa reuşesc să scap de nesuferita celulită!", scrie Ioana Ginghină pe blogul său.


    celulita
celulita
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
monica belluci si deva
Robert Moscalu jpeg
Tinere imbracate la moda - fashion - branduri de lux - haine FOTO Shutterstock
blake lively sarcina jpeg
horoscop 18 noiembrie jpg
jenna ortega (1) jpg
image
image
image
image
image
image
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
calendar ortodox 2021 5 februarie sfanta mucenita agata icoana de sorin vintzeanu jpeg
fumat , alcool, jpg
FotoJet (6) jpg
salariu copy jpeg
cluj napoca 2126987 1920 jpg