Moment șocant la procesul lui Vlad Pascu. Judecătoarea a întrebat dacă Sebastian Olariu, tânărul ucis de Pascu, este în sală

Ultima actualizare:

Vlad Pascu nu s-a aflat nici azi față în față cu părinții victimelor lui. Cel care a ucis doi tineri pe 19 august 2023 în stațiunea 2 Mai, a fost prezent la procesul său prin videoconferință de la penitenciarul Poarta Albă, unde este încarcerat. Rudele celor doi tineri morți au fost în sală, iar tatăl lui Sebastian Olariu a avut parte de un moment șocant și a izbucnit în lacrimi, scrie presa din Constanța.

image

Judecătoarea a mestecat gumă la proces. Părinții victimelor, zdrobiți sufletește

Procesul în care Vlad Pascu este judecat pentru tragedia pe care a provocat-o în august anul trecut pe când era sub influența a șase substanțe interzise, a fost din nou amânat.

Pascu a intrat prin videoconferință, în timp ce părinții tinerilor uciși s-au aflat în sală. A fost asistat de fostul avocat, Sorina Ionela Stoica pentru că cel care îl reprezintă în prezent, Adrian Bendeac, un avocat din Capitală, a participat la un protest care a avut loc azi la Baroul București, scrie Amprenta. Procesul a fost amânat pentru data de 14 Martie. 

Cătălin Dragomir, tatăl Robertei, este extrem de indignat de atitudinea judecătoarei. El spune că în timpul procesului, în fața unor oamenii îndurerați și în doliu aceasta a mestecat gumă. 

Magistratul a întrebat dacă unul din tinerii morți este în sală

Valentin Olariu și Cătălin Dragomir, tații celor doi tineri morți, au privit ecranul pe care apărea Vlad Pascu. La un moment dat , tatăl lui Bogdan a plecat capul pentru că nu a mai suportat să se uite în ochi celui care i-a ucis copilul.

Un val de indignare s-a stârnit în sala în care nu aveau unde să arunci un ac, în momentul în care judecătoarea care judecă dosarul 2 Mai a întrebat dacă Sebastian Olariu, tânărul ucis de Pascu, este în sală.

Valentin Olariu a părăsit sala de judecată în lacrimi:

„Nu am văzut în viața mea un asemenea judecător. Voia buletinul lui Sebi… A fost totul o făcătură”, a spus, pe treptele Judecătoriei Mangalia, Valentin Olariu, tatăl lui Sebastian.

„A fost totul premeditat. Ce i-a făcut judecătoarea aceasta lui Valentin Olariu nu se poate descrie în cuvinte. Totul este o făcătură, un circ. S-a știut de la început, pas cu pas, ce este de făcut. Pascu mi se pare foarte încrezător, știe exact ce se va întâmpla în continuare. Vreau să cer strămutarea procesului”, a declarat și Cătălin Dragomir, tatăl Robertei, tânăra care și-a pierdut viața după ce a fost lovită de mașina condusă de Vlad Pascu.

Rudele tinerilor uciși de Vlad Pascu vor să strămute procesul la Constanța.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net