A căzut de la 3, dar a scăpat cu viaţă

Ultima actualizare:

    Adina Grigore ne-a  arătat fereastra de unde a  plonjat  băieţelul şi bradul  care i-a atenuat căderea
Adina Grigore ne-a arătat fereastra de unde a plonjat băieţelul şi bradul care i-a atenuat căderea

Miracol! A căzut de la şapte metri înălţime şi trăieşte! Este ultima ispravă a unui băieţel de 4 ani din Capitală, care s-a văzut singur în casă şi a vrut să se uite pe geam.

S-a dezechilibrat şi a căzut de la etajul trei, de la fereastra apartamentului în care locuieşte împreună cu părinţii şi sora sa mai mare, Angela (9 ani). Din fericire, Alexandru nu a păţit mai nimic. Norocul lui a fost bradul din faţa blocului.

„M-am uitat pe fereastă imediat ce am auzit un zgomot puternic şi l-am văzut pe Alexandru în copac. M-am speriat foarte tare, pentru că în următoarea secundă băiatul a căzut. Soţul meu a chemat Salvarea, iar eu am coborât să-l ajut. Era conştient, dar foarte speriat. Ţipa că el moare", ne-a spus Adina Grigore, vecina familiei Papa. Atât bradul, cât şi faptul că a căzut pe iarbă l-au salvat pe Alexandru. Băiatul chiar s-a ridicat în picioare în prezenţa medicilor, după cum ne-au povestit martorii. Copilul a fost dus la Spitalul Bagdasar Arseni, starea sa de sănătate fiind stabilă.

Bunicul băiatului, care locuieşte în acelaşi bloc, nu-şi poate reveni din şoc. „Eram în casa mea. De obicei eu îi supravegheam pe Alexandru şi pe Angela, însă cu o seară înainte m-am certat cu părinţii lor. Ieri dimineaţă nu m-au mai anunţat că au plecat la serviciu şi copiii au rămas singuri", ne-a spus Anghel Papa. Familia Papa locuieşte în blocul de pe strada Vâlsăneşti, sector 3, de două luni, după ce au fost daţi afară dintr-o casă din Şoseaua Pantelimon, în urma retrocedării acesteia.

L-am lăsat în casă şi m-am dus să iau îngheţată

Alexandru a rămas acasă împreună cu sora lui mai mare, Angela. Însă fata l-a lăsat singur şi a mers până la magazin să-şi cumpere îngheţată.

Angela (9 ani), sora lui Alexandru

simeon stalpnicul png

„Credeam că doarme şi am plecat împreună cu verişoara mea până la chioşc. Nu mi-a trecut prin cap că el se va trezi aşa de repede. Când m-am întors acasă, el deja căzuse", ne-a spus Angela cu glasul stins.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net