A fost infectată cu o bacterie, iar medicii i-au amputat un picior. Maria s-a stins din viață la doar 18 ani

Antonia Maria Popescu avea 18 ani, iar visul ei cel mai mare era să devină învățătoare. Iubea nespus de mult copiii. Dar soarta a avut alte planuri pentru ea. A contactat o bacterie anul trecut, iar pentru că starea de sănătate i s-a agravat, medicii au decis să-i amputeze un picior. Dar nu a fost suficient pentru a-i salva viața. 

image

Maria avea 18 ani și era elevă în clasa a XII-a la Colegiul Naţional Pedagogic ”Carol I” din Câmpulung-Muscel. Viața ei s-a schimbat complet anul trecut când s-a infectat cu o bacterie. A suferit cumplit, a fost internată în spitale, a urmat o mulțime de tratamente care, din nefericire, nu au dat rezultate. În cele din urmă, încercând să-i salveze viața, medicii au luat o decizie extrem de grea: să-i amputeze un picior. Însă totul a fost în zadar căci maria a pierdut lupta cu viața. A lăsat în urmă o familie îndurerată, prieteni și colegi care nu-și revin din șoc. Avea doar 18 ani și o viață frumoasă înainte. Toată lumea s-a rugat pentru maria până în ultima clipă. Cu toții au sperat că se va întâmpla o minune iar fata se va face bine. Însă, din păcate, boala gravă cu care aceasta era diagnosticată a fost mult prea puternică.

Colegii de liceu sunt în doliu. La școală se vorbește numai despre ea. Iar în memoria fetei au fost aprinse în clasă lumânări. Tragedia a fost anunțată pe pagina de Facebook a liceului. Ana Maria Popescu nu mai este!

image

Mesajul emoționant al colegilor: „A lăsat un gol imens printre noi”

Mesajul postat pe rețeaua de socializare este cutremurător. „Nimeni nu merită să părăsească lumea aceasta frumoasă la 18 ani, nimeni... Cu atât mai puțin un suflet bun și inocent, blând, generos, cald și credincios ca al Mariei. A fost iubită mult, foarte mult, extraordinar de mult de atâția oameni... de familie, de prieteni, dar și de noi, colegii ei și doamna dirigintă. Nu era nimeni în clasa noastră care să aducă mai multă energie, vivacitate, voie bună în fiecare dimineață. Nu era nimeni care să glumească atât de ghiduș, dar totuși respectuos cu profesorii, care să vadă numai aspectele bune în orice și care să trăiască atât de pasional și intens fiecare emoție.

Simțim că Maria a lăsat un gol printre noi, dar și în noi, dar ne consolăm gândindu-ne că a ajuns acum într-un loc mai bun, mai fericit, aproape, foarte aproape de Dumnezeu, pe care îl iubea atât de mult, și căruia i-a dedicat întreaga sa viață! Suntem alături de familie și să te odihnești în pace, Maria!- cls. a XII- a A -”, a fost mesajul postat de colegii fetei pe pagina de Facebook a unității de învățământ.

image

Directorul liceului: „E o mare tragedie. Nu-mi revin”

Maria avea planuri mari pentru viitor, iar în vară ar fi urmat să dea Bacalaureatul, iar ulterior examenul de titularizare pentru a obține un post de învățătoare. Eleva era pasionată de lucrul cu copiii, iar visul ei cel mai mare era să ajungă la catedră. Directorul Colegiului Național Pedagogic ”Carol I” e devastat și spune că moartea Mariei e o mare tragedie pentru întreaga unitate de învățământ. „Fata avea probleme de sănătate. De un an jumătate era internată în spital. Era elevă în clasa a XII-a. Își dorea foarte mult să fie învățătoare. E o mare tragedie. Eu am o durere de...greu îmi revin”, a spus Radu George, directorul unității de învățământ.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
image
actualitate.net
image
actualitate.net