A murit și femeia care a căzut în bazinul cu azot. Trei copii au rămas orfani

Ultima actualizare:

Georgiana P., femeia de 38 de ani care a căzut sâmbătă într-un bazin cu azot de la Petromidia, s-a stins din viaţă după câteva zile în care familia ei a sperat într-o minune. Cei trei copii pe care îi creștea singură au rămas orfani.

image

Colegul ei, Nicolae, care a sărit să o salveze a fost înmormântat în urmă cu două zile. Durerea acestor familii este nesfârșită.

Georgiana a supraviețuit accidentului și a fost rapid transportată la spital, iar medicii s-au luptat în tot acest timp să o salveze de la moarte. Din păcate starea ei s-a înrăutățit, iar joi a pierdut lupta pentru viață.

"Starea de sănătate a angajatei Rompetrol Rafinare, internată în Spitalul Județean Constanța, s-a agravat semnificativ, în pofida eforturilor susținute depuse de personalul medical. Tânăra rănită în accidentul de muncă de la Petromidia, pe data de 13 mai a.c. a decedat”, au transmis reprezentanţii Petromidia, potrivit Dobrogea Tv.

Sute de mesaje pe rețelele sociale

Colegi, prieteni, cunoscuți marcați de sfrșitul cumplit al tinerei femei și-au exprimat durerea pe rețelele sociale.

"Dumnezeu sa te ierte suflet bun și blând,ai fost o fata sufletista ai ajutat multă lume, nu mai avem cuvinte"

"Dumnezeu sa te ierte suflet bun și frumos. Vei rămâne veșnic in amintirile noastre, și clar nu te vom uita niciodată. Chiar nu pot sa realizez și nici nu vreau sa cred ca nu mai ești …. Vreau sa cred ca este gluma și ca nu este nimic adevărat"

"Înca mai speram ca o sa-si revina! Dumnezeu sa te odihneasca in pace,frumoasa noastra! Condoleante..imi vine sa urlu"

"Drum lin Georgiana!Dumnezeu să te odihnească în pace!Sincere condoleanțe!"

"Dumnezeu să o ierte păcat ,era un om cu un suflet mare,mereu cu zâmbetul pe buze!"

"Un om minunat, un om prea bun pentru lumea asta! Dumnezeu sa o ierte! Drum bun spre îngeri suflet drag!"

"Nedreaptă este viața...rămânem neputincioși în fața durerii pierderii unui om frumos la chip și la suflet. Dumnezeu să o odihnească în pace ..."

Mesajul Petromidia după moartea Georgianei

Georgiana și Nicolae au căzut într-un bazin de azot, sâmbătă, în timpul unor operaţiuni de rutină şi au fost scoşi în stare de inconştienţă. Nicolae nu a supraviețuit, iar Georgiana a răspuns atunci manevrelor de resuscitare.

"Suntem alături de familiile îndoliate, cu toată compasiunea, și vom continua să le acordăm sprijinul necesar. Dumnezeu să-i odihnească în pace!",au transmis reprezenanţii Rompetrol.

În contextul anchetelor demarate și pentru evitarea creării unui impact negativ suplimentar asupra familiilor celor doi colegi și asupra tuturor angajaților Grupului, dar și pentru respectarea normelor legale, compania solicită tuturor părților implicate să dea dovadă de răbdare și întelegere, astfel încât să fie asigurată o corectă derulare a investigațiilor și finalizarea acestora, într-un timp cât mai scurt, a mai transmis compania, potrivit Dobrogea Tv.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
miel pixabay jpg
man at supermarket jpg
Kate Middleton si Printesa Charlotte jpg
primarul orasului vascau din bihor florin porge nu va mai putea candida pentru un nou mandat jpeg
urs freepik jpg
Locul din orașul Slănic, Prahova, unde s-a stabilit un perimetru de siguranță în urma surpării unei străzi. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
focsa si sotia jpg
protest fabrica Ludus jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net