Accident de muncă pe un șantier din Galați! Tânăr de 23 de ani, în comă după ce a căzut în gol de la 15 metri înălţime

Ultima actualizare:

    Un mort și patru răniți după coliziunea frontală dintre două autoturisme pe un drum județean din NeamțFoto: Arhivă Click!
Un mort și patru răniți după coliziunea frontală dintre două autoturisme pe un drum județean din NeamțFoto: Arhivă Click!

Accident de muncă foarte grav la Galați! Un muncitor în vârstă de 23 de ani a ajuns în comă la spital după ce a căzut de la 15 metri înălţime. Incidentul s-a petrecut azi dimineață, pe un șantier din oraș.

Tânărul de 23 de ani muncea pe un şantier pe care se construiesc blocuri în Galaţi. Marți dimineață, acesta a căzut în gol de la etajul cinci al unui bloc.   

„Am fost solicitaţi să preluăm un tânăr care a căzut de pe un şantier. Am înţeles că ar fi căzut de la o înălţime de 15 metri. Victima este în stare foarte gravă, are politraumatism grav, multiple fracturi, este în comă posttraumatică. A fost transportată la Spitalul Judeţean”, a declarat, pentru adevarul.ro, Mihai Polinschi, directorul medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă.  

Reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă  Galaţi au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cum s-a produs accidentul de muncă. De asemenea, și poliţiştii fac cercetări. 

Citește și: 

Un bărbat a murit după ce a căzut de pe un hotel din Cluj! Acesta lucra la acoperișul clădirii

Muncitori prinși sub pământ, după ce peretele unei cariere s-a prăbușit peste utilajele lor

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net