Accident feroviar îngrozitor în Harghita. O femeie a fost spulberată de tren

O persoană a fost lovită mortal de tren, între staţiile Topliţa şi Gălăuţaş, în noaptea de duminică spre luni, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Harghita. La fața locului au fost trimise numeroase echipaje de la ISU și Poliție. Ne amintim că în urmă cu doar două săptămâni, un bărbat și-a pierdut viața, tot în Harghita, în urma unui accident feroviar. 

O femeie și-a pierdut viața în urma accidentului feroviar Foto: Facebook (imagine descriptivă)
O femeie și-a pierdut viața în urma accidentului feroviar Foto: Facebook (imagine descriptivă)

Tragedia a avut loc în Harghita 

Tragedia a avut loc luni dimineața, între stațiile CFR Toplița și Gălăuțaș (Podul Urmanczy), a transmis ISU Harghita. Potrivit primelor informații, victima a murit, a mai declarat ISU. În misiune au fost trimise două echipaje de pompieri din cadrul Gărzii de Intervenție nr. 2 Toplița, cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD, precum și echipaje IPJ și SAJ.

Este al doilea caz înregistrat în ultimele două săptămâni în Harghita, după ce în data de 26 ianuarie un bărbat a fost lovit mortal de un tren la ieşirea din gara Sâncrăieni.

Alt accident șocant în Galați

O femeie a fost decapitată de tren duminică, la intrarea în staţia CFR Barboşi din judeţul Galaţi, informează ISU Galaţi. Accidentul a avut loc în apropiere de gara CFR Bărboși, din Galaţi. Mecanicul trenului a fost cel care a sunat la 112 pentru a cere ajutor atât al oamenilor legii, cât și al pompierilor de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență. Deși cadrele medicale au ajuns la scurt timp la locul producerii evenimentului, victima, o femeie care nu avea acte de identitate la ea, nu a mai putut fi salvată.

„Am fost solicitați, duminică după amiază, să intervenim la un accident feroviar. O femeie a fost lovită de tren la intrarea în stația CFR Barboși. La fața locului s-a deplasat echipajul SMURD cu medic, de la Detașamentul de Pompieri Galați”, a declarat căpitanul Dan Ionașcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Galați.

Un alt bărbat a scăpat ca prin minune cu viață

Un accident similar a avut loc, în luna noiembrie, a anului trecut, însă atunci un bărbat din Teleorman a reușit să scape cu viață după ce a fost lovit de tren. Bărbatul a căzut între șine în fața unui tren care trecea cu viteză mare și s-a ales doar cu câteva zgârieturi. Bărbatul de 46 de ani, din Teleorman, se afla lângă calea ferată și, pentru că băuse foarte mult alcool, s-a dezechilibrat și a căzut între șine, chiar când venea trenul, scrie adevărul.ro. 

Norocul său a fost că vagoanele trenului nu erau chiar atât de aproape de sol, astfel că, deși mai multe vagoane ale garniturii de tren au trecut peste el, nu s-a ales cu răni grave. El a fost transportat de un echipaj SMURD la Spitalul Județean de Urgență Alexandria pentru investigații suplimentare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
batran confuz istock1 jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
buster jpg
bani jpeg
sat comoara jpg
plane 2104594 1280 jpg
politia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net