Afacerea genială cu care au dat lovitura doi români. Unde se află parcul cu 1 milion de lalele

Parcul cu lalele din soiuri olandeze este o investiție unică la acest moment în România. Este vorba despre 600 de specii de lalele cultivate pe o suprafață de 3 hectare, iar florile pot fi admirate de către vizitatori și chiar culese de către aceștia.

Prima fermă de lalele din România Foto: Facebook
Prima fermă de lalele din România Foto: Facebook

Oamenii își pot face propriile buchete 

La două ore de Bucureşti, într-un sat din Dâmboviţa, Camelia şi Gabi și-au început propria afacere. Au vizitat de mai multe ori ţara câmpurilor nesfârşite de lalele şi au decis că vor să aducă şi acasă puţin din splendoarea grădinilor olandeze. „Tot ce au ei, găsiţi şi la noi în grădină, absolut! Am adus toate utilajele din Olanda. Toate utilajele de plantat şi recoltat pe care le au ei, le avem şi noi", spune Gabi Popa organizator, pentru Observatornews.ro

Parcul are o zonă de unde vizitatorii îşi pot culege și crea propriile buchete. Preţul pentru un fir de lalea începe de la 1 leu. „Am ales câteva, dar de când mă fâţâi s-au tot ofilit. Am zis că iau câte una din fiecare culoare, din fiecare formă. Parcă mi se pare mai frumos aici (n.r. decât în Olanda), acolo am avut atât de multe de vizitat, că nu am văzut câmpuri aşa întinse, dar e minunat", mărturiseşte un vizitator.

Totul s-a plantat în patru săptămâni, automatizat. Sunt 30.000 de metri pătrați de flori. Fiecare are numele ei, oricine știe la ce se uită”, a spus Camelia Ivanov pentru stirileprotv.ro.

Până când este deschis parcul 

Pianul este liber, va rămâne în toată perioada cât parcul este deschis, va fi acolo şi cine ştie poate cânta la pian oricât doreşte", arată Camelia Ivanov, organizator. Parcul va fi deschis până pe data de 12 mai, iar preţul unui bilet este de 30 de lei. Copiii mai mici de 8 ani pot vizita gratuit grădina.

Un canal plin cu apă desparte zona expozițională de restul parcului. Pe partea stângă vor fi expuse sutele de soiuri de lalele, iar partea dreaptă a canalului va reprezenta o zonă dedicată iubitorilor de flori, celor pasionați de floristică. Aceștia vor avea la dispoziție flori din care își pot crea propriul buchet. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
loc de munca, 700 de lei pe zi, freepik jpg
miel pixabay jpg
man at supermarket jpg
Kate Middleton si Printesa Charlotte jpg
primarul orasului vascau din bihor florin porge nu va mai putea candida pentru un nou mandat jpeg
urs freepik jpg
Locul din orașul Slănic, Prahova, unde s-a stabilit un perimetru de siguranță în urma surpării unei străzi. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
focsa si sotia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net