Ameninţare cu bombă la un mall din Ploiești. Alerta s-a dovedit a fi falsă

23 ianuarie 2022

Un mall din centrul ora╚Öului Ploie╚Öti s-a aflat duminic─â, 23 ianuarie, sub o avertizare de alert─â cu bomb─â. To╚Ťi oamenii care se aflau ├«nauntrul centrului comercial au fost evacua╚Ťi. Ulterior, s-a stabilit c─â a fost o alarm─â fals─â.

image
Ameninţare cu bombă la un mall din Ploiești Foto: Hepta

O amenin╚Ťare cu bomb─â a fost f─âcut─â duminic─â, pentru un local dintr-un mall din centrul ora╚Öului. Amenin╚Ťarea a fost f─âcut─â ├«n jurul ora 20:15. 

Ameninţare cu bombă la un mall din Ploiești

Mall-ul a fost ├«n scurt timp evacuat, duminic─â seara, dup─â ce un b─ârbat a sunat la 112 ╚Öi a spus c─â a amplasat o bomb─â ├«n magazin. Acesta a sus╚Ťinut c─â dispozitivul este gata s─â explodeze.

ÔÇ×├Än aceast─â sear─â, ├«n jurul orei 20:15, poli╚Ťi╚Ötii din cadrul Poli╚Ťiei municipiului Ploie╚Öti au fost sesiza╚Ťi de c─âtre un b─ârbat despre faptul c─â urmeaz─â s─â explodeze o bomb─â la un local din municipiu. 

├Än baza sesiz─ârii s-a format echip─â operativ─â care s-a deplasat la fa╚Ťa locului, evacu├ónd persoanele aflate ├«n incinta localului ╚Öi asigur├ónd zonaÔÇŁ, se arat─â ├«ntr-un comunicat al Poli╚Ťiei.

Alerta a fost dovedit─â a fi fals─â

Oamenii legii au anun╚Ťat c─â au luat toate m─âsurile necesare prev─âzute de lege ├«n acest caz, ├«ns─â ├«n urma verific─ârilor s-a dovedit c─â alarma a fost una fals─â. Acum, spun ei, se fac cercet─âri ├«n vederea depist─ârii apelantului care le-a furnizat informa╚Ťia eronat─â ╚Öi a creat panic─â printre clien╚Ťii spa╚Ťiului comercial. Se pare c─â acesta a fost deja identificat ╚Öi se vor lua m─âsurile legale care se impun.

ÔÇ×Conform procedurilor specifice ├«n astfel de situa╚Ťii, au fost efectuate verific─âri, f─âr─â ca aspectele sesizate s─â se confirme. 

La acest moment, se fac verificări în vederea depistării apelantului, care a fost identificat și luării măsurilor legale ce se impun", se mai arată în comunicatul Poliţiei.

├Än urm─â cu dou─â zile, a fost o alert─â cu bomb─â la centrul Militar de pe Bulevardul Panduri, din sectorul 5 al Capitalei. For┼úele de interven┼úie au blocat zona ╚Öi au f─âcut cercet─âri. ╚śi ├«n aceast─â situa╚Ťie, alarma cu bomb─â din Bucure╚Öti s-a dovedit fals─â, iar geanta suspect─â g─âsit─â ├«n zona Centrului Miliar era goal─â.

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! ┼či pe Google News!

oana zavoranu jpg
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
image png
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
cub radu stefan banica png
carla s dreams bobonete 2 PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
calendar ortodox 2021 23 mai sf mihail marturisitorul png
1 mare foto epa efe 57690578 jpg
6 traian basescu prima iubita jpg jpeg
4 printul andrew profimedia 0652894124 jpg jpeg
ioan niculae jpeg
inceput de an scolar jpeg