Ameninţare cu bombă la un mall din Ploiești. Alerta s-a dovedit a fi falsă

Un mall din centrul orașului Ploiești s-a aflat duminică, 23 ianuarie, sub o avertizare de alertă cu bombă. Toți oamenii care se aflau înauntrul centrului comercial au fost evacuați. Ulterior, s-a stabilit că a fost o alarmă falsă.

Ameninţare cu bombă la un mall din Ploiești Foto: Hepta
Ameninţare cu bombă la un mall din Ploiești Foto: Hepta

O amenințare cu bombă a fost făcută duminică, pentru un local dintr-un mall din centrul orașului. Amenințarea a fost făcută în jurul ora 20:15. 

Ameninţare cu bombă la un mall din Ploiești

Mall-ul a fost în scurt timp evacuat, duminică seara, după ce un bărbat a sunat la 112 și a spus că a amplasat o bombă în magazin. Acesta a susținut că dispozitivul este gata să explodeze.

În această seară, în jurul orei 20:15, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că urmează să explodeze o bombă la un local din municipiu. 

În baza sesizării s-a format echipă operativă care s-a deplasat la fața locului, evacuând persoanele aflate în incinta localului și asigurând zona”, se arată într-un comunicat al Poliției.

Alerta a fost dovedită a fi falsă

Oamenii legii au anunțat că au luat toate măsurile necesare prevăzute de lege în acest caz, însă în urma verificărilor s-a dovedit că alarma a fost una falsă. Acum, spun ei, se fac cercetări în vederea depistării apelantului care le-a furnizat informația eronată și a creat panică printre clienții spațiului comercial. Se pare că acesta a fost deja identificat și se vor lua măsurile legale care se impun.

„Conform procedurilor specifice în astfel de situații, au fost efectuate verificări, fără ca aspectele sesizate să se confirme. 

La acest moment, se fac verificări în vederea depistării apelantului, care a fost identificat și luării măsurilor legale ce se impun", se mai arată în comunicatul Poliţiei.

În urmă cu două zile, a fost o alertă cu bombă la centrul Militar de pe Bulevardul Panduri, din sectorul 5 al Capitalei. Forţele de intervenţie au blocat zona și au făcut cercetări. Și în această situație, alarma cu bombă din București s-a dovedit falsă, iar geanta suspectă găsită în zona Centrului Miliar era goală.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net