Argeș: Un șofer beat a provocat două accidente rutiere la câteva ore distanţă unul de altul

Ultima actualizare:

    Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Un bărbat din Piteşti a fost implicat în două accidente rutiere, în aceeași zi, în decurs de numai câteva ore. Dacă în primul a fost vorba doar despre o tamponare, fără victim, în cel de-al doilea au fost rănite două persoane. Testat cu alcooltestul, s-a dovedit că bărbatul consumase alcool înainte de a se urca la volan.

Este vorba despre un bărbat de 55 de ani, din Piteşti, care conducea, sâmbătă, un autoturism pe DN 73, dinspre Mioveni către Piteşti. La un moment dat, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a lovit parapetul ce desparte sensurile de mers şi a intrat în coliziune cu un autoturism, condus regulamentar, în aceeaşi direcţie de deplasare, de un bărbat de 24 de ani, din Mărăcineni. În urma impactului, şoferul celui de-al doilea autoturism şi pasagera din acesta au fost răniţi uşor şi transportaţi la spital.

Extinzând cercetările, polițiștii au aflat că același bărbat mai fusese implicat într-un alt eveniment rutier, tot sâmbătă, în urmă cu câteva ore, de data aceasta pe DN 73 E. Acolo a lovit un autoturism condus de un bărbat de 29 de ani, din Mioveni, dar si-a continuat deplasarea, scrie adevarul.ro.

„În urma testării tuturor conducătorilor auto din cele două evenimente rutiere cu aparatul etilotest, pentru bărbatul de 55 de ani, acesta a indicat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.  În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au produs evenimentele”, precizează IPJ Argeş. 

Citește și: 

Baia Mare: Un poliţist de la Rutieră s-a urcat băut la volan, a făcut accident și a fugit de la faţa locului

 Un șofer de 73 de ani a provocat un accident în lanț, pe o șosea din Bistrița-Năsăud: "Dacă nu-i lumină, reduc, şi vin" 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Card bancar plată cu cardul FOTO Shutterstock jpg
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
vama veche foto Digital Adviser2 jpg
maioneza fara oua jpg
presedinti 768x483 jpg
oua vopsite de paste jpeg
cipru shutterstock jpg
oua rosii paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net