Au căzut cu autobuzul de pe pasarelă. 32 de oameni au fost răniţi

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Un autocar în care se aflau 38 de persoane a căzut, joi după-amiază, de pe o pasarelă, pe DN 73 D, în apropiere de Mioveni, judeţul Argeş. 32 de pasageri, angajaţi ai unei fabrici de confecţii au fost răniţi.

La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje ale ISU şi ale Ambulanţei, precum şi un elicopter SMURD. 28 de răniţi au ajuns la Spitalul Judeţean din Piteşti, iar patru la spitalul din Mioveni.

Potrivit RTV, o singură persoană rănită este în stare gravă, celelalte având răni uşoare. Marin Manole, reprezentant al Manolo Auto Zob, firma de transport căreia îi aparţine maşina, a spus că autovehiculul răsturnat este un autobuz cu o capacitate de 37 de locuri.

O singură persoană este în stare gravă

simeon stalpnicul png

El a precizat că şoferul se afla ieri la prima cursă, iar traseul pe care trebuia să-l parcurgă avea o lungime de 12 kilometri.

Potrivit acestuia, accidentul a avut loc după ce levierul de direcţie a ieşit din locaş: "Levierul de direcţie a ieşit din nucă din cauza stării drumului cu gropi şi denivelări".

El a mai spus că pentru acest traseu există licenţă de transport din 2009, iar autobuzul implicat în accident avea revizia periodică făcută, aceasta fiind valabilă până în 2012. Manole a precizat că autobuzul respectiv fusese verificat cu o lună în urmă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net