Avertisment din partea medicului Adrian Marinescu: „Cine crede că scăpăm de sezonul de infecții respiratorii, categoric nu are dreptate!”

Cunoscutul medic Adrian Marinescu, director la Spitalul „Matei Balș”, vă oferă prin intermediul canal33.ro cele mai bune sfaturi de sezon legate de virusurile gripale și cele cu transmitere pe cale respiratorie.

Adrian Marinescu e unul dintre medicii care s-au aflat în ultimii ani în prima linie de combatere a
Adrian Marinescu e unul dintre medicii care s-au aflat în ultimii ani în prima linie de combatere a

Cunoscutul medic Adrian Marinescu, director la Spitalul „Matei Balș”, vă oferă prin intermediul canal33.ro cele mai bune sfaturi de sezon legate de virusurile gripale și cele cu transmitere pe cale respiratorie.

El e de părere că trebuie să fim atenți la ce se întâmplă în jurul nostru și să nu apelăm, mai ales, la antibiotice, fără recomandarea medicului.

„Evident că e o situație de normalitate să vină sezonul rece, ceea ce înseamnă că virusurile cu transmitere pe cale aerului vor crește în activitate de acum și mai ales în viitorul apropiat. Asta înseamnă virusurile gripale, înseamnă SARS-CoV-2, dar e o situație echilibrată în această zonă, dar și alte virusuri care se transmite pe cale respiratorie. Lucrurile astea vor merge într-o anume direcție, la finalul anului, dar și la începutul celui viitor va fi o presiune destul de mare la nivelul camerelor de gardă, lucru care s-a întâmplat cam de fiecare dată. Și aici n-aș lua în calcul pandemia și se va întâmpla și acum. Cine crede că scăpăm de sezonul de infecții respiratorii, categoric nu are dreptate!”, a declarat medicul primar de boli infecțioase pentru canal33.ro.

Citește mai multe pe canal33.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net