Bătaie ca în vestul sălbatic, pe o plajă din Eforie. S-au împărțit pumni și picioare, iar forțele de ordine au intervenit

În ciuda faptului că temperaturile din termometre trec lejer de pragul de 30 de grade, pentru mai mulți turiști de pe o plajă din Eforie, atmosfera nu era îndeajuns de fierbinte. Din acest motiv, aceștia au devenit protagoniștii unei bătăi cu pumni și picioare, care a necesitat intervenția forțelor de ordine pentru a fi oprită. Unele persoane au fost duse la secție pentru a fi audiate.

Forțele de ordine au intervenit la fața locului / captură video: Facebook
Forțele de ordine au intervenit la fața locului / captură video: Facebook

O situație de-a dreptul neobișnuită a avut loc pe o plajă din Eforie, unde mai mulți turiști s-au găsit implicați într-o bătaie cu pumni și picioare. A fost nevoie de intervenția forțelor de ordine pentru ca acest conflict spontan să fie aplanat. Potrivit informațiilor de la adevarul.ro, mai multe persoane ce se aflau pe o plajă din Eforie au început să se certe, iar la scurt timp, conflictul a degenerat într-o bătaie în toată regula.

Desigur, martorii au sunat imediat la 112, iar la fața locului au ajuns de urgență mai mulți polițiști de la Secția de Poliție din localitate.

Bătaie cu pumni și picioare pe o plajă din Eforie

La acest moment încă nu se știe de la ce s-a pornit întreg scandalul, iar polițiștii care au ajuns la fața locului au dus mai multe persoane la secție, pentru a putea fi audiate. Autoritățile au comunicat că totul s-a petrecut pe data de 23 iunie, în jurul orei 18:30. Se pare că agresiunea s-a declanșat pe fondul unui conflict spontan. Autoritățile au ajuns imediat la fața locului, pentru a calma spiritele, iar mai mulți turiști au ajuns la secție, pentru audieri.

„La data de 23 iunie, în jurul orei 18.30, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Eforie au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe plajă ar fi avut loc o agresiune fizică. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Din primele investigaţii rezultă că agresiunea fizică ar fi avut loc între mai multe persoane, pe fondul unui conflict spontan”, a comunicat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
la calculator evaluare de acasa   foto pixabay jpg
image
image
image
image
image
image
soare jpg
barbat fara bani in portofel jpeg
carduri jpeg
apartamente foto pexels jpg
oras pixabay jpg
coada soricelului
Printesa diana bijuterii Profimedia jpg
cos gunoi adobe jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net