Bătaie între fete de clasa a VI-a la o școală din județul Timiș. Elevă trântită pe jos și lovită cu picioarele

Ultima actualizare:

    O elevă de la Școala Gimnazială 2 din Sânnicolau Mare a fost agresată de colegeFOTO: tion.ro
O elevă de la Școala Gimnazială 2 din Sânnicolau Mare a fost agresată de colegeFOTO: tion.ro

Conflictele între elevi se rezolvă tot mai des cu pumnii și picioarele. Este și cazul unei eleve de clasa a VI-a din Timiș, care a fost trasă de păr, trântită pe jos și lovită cu pumnii și picioarele de colege, în prezența mai multor adolescente.

Agresiunea a avut loc la Școala Gimnazială 2 din Sânnicolau Mare, în cursul zilei de marți, după cum se observă într-o filmare video care a fost prezentată redacției tion.ro. În imagini se vede cum fata este bătută și înjurată de colegele ei, în prezența altor fete, toate de clasa a VI-a.

Inspector școlar: „Este un final de an cu violență escaladată în școli”           

A fost anunțat Inspectoratul Școlar și conducerea școlii. „Directoarea a interogat diriginții. Nu a știut despre întâmplare, a înțeles că s-a întâmplat marți, înainte de orele de curs. În orice caz, trebuie să fie un paznic, o îngrijitoare, cineva acolo. Joi îmi va face o informare și se va face o comisie de cercetare pentru aplicarea legislației. Trebuie să luăm măsuri din timp. (…) Exact cum am anticipat, este un final de an cu violență escaladată în școli”, a declarat Marin Popescu, inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Timiș.  

Elevă cu nevoi speciale, bătută de colege   

Pe 7 iunie, o fată de 15 ani, cu nevoi speciale, a fost chinuită de două colege, iar întreaga scenă a fost filmată de alți adolescenți care se amuzau teribil de cele întâmplate. Scenele s-au petrecut într-un laborator de la Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară de pe Calea Bogdăneștilor din Timișoara. În imagini se vede cum minora este ținută pe un scaun, colegele ei o bruschează și o amenință cu bătaia, iar mai apoi o batjocoresc. La un moent dat, una dintre colege o apucă de păr, în timp ce o alta o ține. În urma anchetei, conducerea liceului a fost demisă și urmează sancțiuni pentru elevele implicate și pentru profesoara care a lipsit de la oră. În acest caz polițiștii au deschis și un dosar penal. Elevii erau în timpul orei de laborator, nesupravegheați, când s-a produs incidentul. 

Citește și: 

Anchetă după cazul de bullying de la Liceul Alimentar din Timișoara. Conducerea școlii, demisă

Un adolescent din Sibiu a amenințat o elevă cu un pistol, în fața profesorului și a colegilor de clasă. Tânărul de 18 ani a fost reținut

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net