Bătaie între fete de clasa a VI-a la o școală din județul Timiș. Elevă trântită pe jos și lovită cu picioarele

image
O elevă de la Școala Gimnazială 2 din Sânnicolau Mare a fost agresată de colegeFOTO: tion.ro

Conflictele între elevi se rezolvă tot mai des cu pumnii și picioarele. Este și cazul unei eleve de clasa a VI-a din Timiș, care a fost trasă de păr, trântită pe jos și lovită cu pumnii și picioarele de colege, în prezența mai multor adolescente.

Agresiunea a avut loc la Școala Gimnazială 2 din Sânnicolau Mare, în cursul zilei de marți, după cum se observă într-o filmare video care a fost prezentată redacției tion.ro. În imagini se vede cum fata este bătută și înjurată de colegele ei, în prezența altor fete, toate de clasa a VI-a.

Inspector școlar: „Este un final de an cu violență escaladată în școli”           

A fost anunțat Inspectoratul Școlar și conducerea școlii. „Directoarea a interogat diriginții. Nu a știut despre întâmplare, a înțeles că s-a întâmplat marți, înainte de orele de curs. În orice caz, trebuie să fie un paznic, o îngrijitoare, cineva acolo. Joi îmi va face o informare și se va face o comisie de cercetare pentru aplicarea legislației. Trebuie să luăm măsuri din timp. (…) Exact cum am anticipat, este un final de an cu violență escaladată în școli”, a declarat Marin Popescu, inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Timiș.  

Elevă cu nevoi speciale, bătută de colege   

Pe 7 iunie, o fată de 15 ani, cu nevoi speciale, a fost chinuită de două colege, iar întreaga scenă a fost filmată de alți adolescenți care se amuzau teribil de cele întâmplate. Scenele s-au petrecut într-un laborator de la Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară de pe Calea Bogdăneștilor din Timișoara. În imagini se vede cum minora este ținută pe un scaun, colegele ei o bruschează și o amenință cu bătaia, iar mai apoi o batjocoresc. La un moent dat, una dintre colege o apucă de păr, în timp ce o alta o ține. În urma anchetei, conducerea liceului a fost demisă și urmează sancțiuni pentru elevele implicate și pentru profesoara care a lipsit de la oră. În acest caz polițiștii au deschis și un dosar penal. Elevii erau în timpul orei de laborator, nesupravegheați, când s-a produs incidentul. 

Citește și: 

Anchetă după cazul de bullying de la Liceul Alimentar din Timișoara. Conducerea școlii, demisă

Un adolescent din Sibiu a amenințat o elevă cu un pistol, în fața profesorului și a colegilor de clasă. Tânărul de 18 ani a fost reținut

cub florin zamfirescu png
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
cub anca androne png
Rica Raducanu, Facebook jpg
cub bromania png
Robbie Williams Spice Girls
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
telefon mobil jpg
Elon Musk cu robotul umanoid Optimus la Tesla AI Day 2022 CAPTURĂ Tesla YouTube (2) jpg
01 agresor minor poreclit raffa foto Instagram jpg
image
image
image
image
ajutor incalzire bani calorifer jpeg
calendar ortodox 2022 02 octombrie Sfinții Mucenici Ciprian și Iustina png
telefon mobil jpg
Referendum in zonele ocupate de rusi in Ucraina FOTO Profimedia (5) jpg
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg