Campion român, mort în condiții neclare la o banală partidă de pescuit. Curând împlinea 29 de ani

Ultima actualizare:

Un campion național și balcanic la culturism și-a pierdut viața duminică, în timpul unei banale partide de pescuit. Este vorba despre unul dintre cei mai valoroși sportivi ai României. Culturistul Cătălin Ştefănescu, care săptămâna aceasta urma să împlinească 29 de ani, a murit înecat înecat în circumstanțe încă neclare. El se afla la o partidă de pescuit la Lacul Lazuri, relatează Târgoviște News. Informația a fost confirmată de Poliția Dîmbovița care a preluat cazul pentru investigații.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Cătălin Ștefănescu a mers duminică dimineața la pescuit însoțit de un prieten. Au ales un loc liniștit pe Lacul Lazuri. În momentul tragediei, prietenul sportivului nu se afla lângă el, dar el a fost cel care a alertat poliția

Tragedia, învăluită în mister

După câteva ore de pescuit, prietenul sportivului ar fi plecat acasă pentru a aduce ceva, timp în care Cătălin Ștefănescu ar fi rămas singur pe lac, potrivit informațiilor apărute în presa locală.

Când a prietenul a revenit pe lac, l-a găsit pe sportiv inert. Se înecase. A sunat imediat la numărul de urgență 112.

Ambulanța a ajuns rapid la locul incidentului, dar echipa medicală nu a mai putut să facă nimic, decât să constate decesul sportivului.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Ancheta a fost preluată de polițiști care urmează să stabilească împrejurările în care s-a înecat sportivul.

„În urma deplasării la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat, în timp ce s-ar fi aflat la pescuit pe un lac din Lazuri, ar fi fost găsit înecat”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița

Performanțele sportivului Cătălin Ștefănescu

Cătălin Ștefănescu a început sportul în urmă cu zece ani și a reușit, prin muncă susținută să ajungă la performanță. În 2019 a participat la primul concurs, etapa zonală a Campionatului de Culturism, la Ploieşti, unde a ieşit pe primul loc.

Așa s-a făcut remarcat de oficialii Federaţiei Române de Culturism şi Fitness care l-au cooptat în lotul naţional. În acelaşi an, Cătălin Ştefănescu a devenit campion naţional (categorie + Open) și a participat la Campionatul Balcanic de unde s-a întors cu medalia de aur.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Ulterior, a fost nevoit să facă o pauză competițională, din cauza supra-efortului, revenind în competiţii la sfârşitul anului trecut. El a mai obținut câteva succese, trecându-şi în palmares trofeele pentru categoriile culturism clasic şi culturism 80 kg, în cadrul Romania International Grand Prix 2022, relatează EVZ.ro

Sportivul Cătălin Ștefănescu era căsătorit și avea o fetiță.

Era un personaj popular pentru că mare parte din timp și-o petrecea în sala de fitness unde ajuta zeci de tineri sa facă performanță și să adopte un stil de viață sănătos.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
439200637 840468834788027 9054120070225781105 n jpg
familie fericita in natura jpg
gradina pixabay jpg
simona bucura oprescu ministrul muncii jpg
faina jpg
1 maioneza de post cu cartofi jpg jpeg
condimente jpg
hora bologna ciuleandra jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net