Ce sumă a reușit statul să recupereze de la Gheorghe Dincă. „Monstrul din Caracal” are de plătit peste 700.000 euro daune

Ultima actualizare:

Autorităţile nu au reuşit să strângă prea mulţi bani din vânzarea bunurilor ce i-au aparţinut lui Gheorghe Dincă. Reamintim că acesta trebuie să plătească despăgubiri în valoare 700.000 de euro familiilor Măceşanu şi Melencu, scrie adevărul.ro. 

Gheorghe Dincă se află în arest Foto: poliție
Gheorghe Dincă se află în arest Foto: poliție

Cât au strâns autoritățile de la Gheorghe Dincă

Deşi judecătorii l-au obligat pe Gheorghe Dincă să plătească despăgubiri 700.000 de euro celor două familii îndurerate, autorităţile nu au reuşit să obţină o sumă prea mare pe lucrurile confiscate de la „monstrul din Caracal”.

Conform portalului instanțelor de judecată, autoritățile au strâns doar 20.763 de lei din conturile lui Dincă și din vânzarea următoarelor bunuri: cantitatea de material feros aflată în curtea locuinţei inculpatului Dincă Gheorghe, respectiv cantitatea faptică de 29.130 kg, incluzând şi autoturism marca Ford înmatriculat OT 02 EBZ, nefuncțional, cu suma de 15.584,55 lei; autoturism marca Fiat Ducato, înmatriculat OT 05 SGD, an fabricație 1998, cu suma de 2461 lei și autoturism marca Fiat Ducato, înmatriculat BH 16 TDR, an fabricație 1996, cu suma de 1.111 lei.

Și casa a fost scoasă la licitație 

De asemenea, autorităţile au scos la licitaţie şi casa în care Gheorghe Dincă şi-a ţinut sechestrate victimele. Un imobil teren intravilan cu suprafaţa de 1184 mp, înscris în Cartea Funciară nr. 50142 a localităţii Caracal, jud. Olt. 

Cum s-a întâmplat tragedia

Cazul „Crimelor de la Caracal” a fost în atenția publicului luni în șir, explodând în iulie 2019, atunci când Alexandra Măceșanu, o adolescentă în vârstă de 15 ani, din Dobrosloveni, județul Olt, sunat la 112 și a anunțat că este sechestrată în casa unui bărbat din Caracal care a bătut-o și a violat-o. Copila a avut mai multe apeluri, vorbind cu operatorii 112, dar și cu polițiști, cerând de fiecare dată să fie salvată și mărturisind că îi este foarte frică. Polițiștii au ajuns în curtea bărbatului care o sechestrase aproape o zi mai târziu, găsind doar un butoi, în care Dincă a susținut, câteva zile mai târziu, că a ars trupul fetei după ce într-un moment de furie a omorât-o pentru că ar fi bănuit-o că a vorbit la telefon.

Citește întreg articolul pe adevărul.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net