Gheorghe Dincă, decizie radicală în închisoare! Ce a făcut i-a uimit pe toți

Gheorghe Dincă s-a pocăit în Penitenciarul de Maximă Securitate din Craiova, acolo unde își petrece detenția, făcând 30 de ani de închisoare. Acesta spune că vrea să se schimbe radical și să fie o altă persoană. Este vorba despre bărbatul care a fost arestat în 2019, după ce a răpit și a ucis o tânără și era suspect pentru răpirea unei alte adolescente.

Gheorghe Dincă s-a pocăit în închisoare Foto: Facebook
Gheorghe Dincă s-a pocăit în închisoare Foto: Facebook

Bărbatul a fost botezat în Penitenciarul din Craiova, pe data de 19 februarie. Pe lângă Gheorghe Dincă s-au mai pocăit și alți șapte oameni din penitenciar. 

Gheorghe Dincă a cerut să fie botezat mai repede

Reprezentanții penitenciarului nu au cedat în fața insistențelor lui Gheorghe Dincă de a fi botezat mai devreme de 19 februarie. Oficialii l-au luat în seamă pe bărbat numai atunci când acesta a arătat că s-a schimbat. Bărbatul ar fi dat dovadă, în ultima perioadă, că este apropiat de Dumnezeu și să regretă tot ce a făcut. 

Cine este Gheorghe Dincă 

Gheorghe Dincă a fost acuzat de uciderea a două adolescente din Caracal, Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu. Bărbatul a fost condamnat la o pedeapsă de 30 de ani de închisoare. 

A fost maximul de pedeapsă pe care îl putea primi, având în vedere că împlinise 69 de ani. În situații similare, Parchetul solicită instanței o condamnare pe viață, dar în acest caz legea penală nu a permis asta din cauza vârstei înaintate a lui Dincă.

Cazul Caracal

Alexandra Măceşanu a plecat de acasă, din comuna Dobrosloveni, în 24 iulie 2019, pentru a se întâlni cu un prieten la Caracal. Dată dispărută, a doua zi fata a sunat la 112 din casa lui Gheorghe Dincă, însă poliția a așteptat până dimineață ca să intre în curtea acestuia. În curtea lui Dincă, anchetatorii au găsit un butoi metalic sub care se aflau cenușă și fragmente de oase umane calcinate. Cazul a adus în atenţie dispariţia Luizei Melencu, o tânără de 18 ani care fusese văzută ultima oară tot în Caracal, în 14 aprilie 2019, în timp ce era luată „la ocazie”, la fel ca Alexandra.

Cum le-ar fi răpit și ucis Gheorghe Dincă pe Alexandra și pe Luiza

Dosarul Caracal a fost trimis în judecată în 15 ianuarie 2020 de către procurorii DIICOT, care îl acuză pe Gheorghe Dincă de 8 infracțiuni de omor calificat, profanare de cadavre, trafic de persoane, trafic de minori și viol. Procurorii descriu în rechizitoriu cum le-a răpit și ucis Dincă pe cele două fete de 15 și 18 ani - Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. De asemenea, a fost trimis în judecată și Ștefan Risipițeanu, acuzat că ar fi violat-o pe Luiza, în locuința lui Dincă.

Procurorii descriu cum le-a răpit Gheorghe Dincă pe cele două tinere, pe care le-a luat cu mașina „la ocazie”, le-a dus apoi la locuința sa din Caracal, unde le-a violat și le-a ucis, după care le-a ars corpurile în același butoi metalic din curtea casei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net