Cați bani a dat Robert Turcescu pe locuința sa și prin ce mijloace a cumpărat-o

Robert Turcescu a dezvăluit cât costă casa în care locuiește și cum a reușit să obțină un imobil prin programul de locuințe pentru tineri. Locuința a fost achiziționată în urmă cu 17 ani. 

Robert Turcescu deține o locuință ANL
Robert Turcescu deține o locuință ANL

Prezent în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D, Turcescu a precizat că încă locuiește într-o casă care a beneficiat și de o subvenție guvernamentală când a fost cumpărată. Este vorba de o locuință obținută în 2005 prin progamul ANL. 

Contestat uneori pentru faptul că ar avea o avere impresionantă, dar totuși locuiește într-o casă ANL, Robert Turcescu a ținut facă anumite lămuriri în platoul emisiunii ,,40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată duminică, 1 mai.

„La vremea respectivă nici nu se punea problema în felul acesta, a milionarului Turcescu. Apropo de conturi, nu conturile sunt importante, ci sumele din ele, conturi își poate deschide oricine”, a precizat Robert Turcescu.

Cât a costat casa lui Robert Turcescu? Imobilul are 135 de metri pătrați

Cunoscutul om de televiziune a precizat că locuința nu este foarte mare. Conform lui Robert Turcescu, casa ANL are 135 metri părtrați. Spațiul verde din spatele imobilului are 20 metri pătrați, jurnalistul asigurându-ne că „nu este cine știe ce curte”. Prețul pe care l-a plătit în 2005 este de 80.000 de euro.

„Terenul nu vă închipuiți că este cine știe ce curte, e o curte de 20 m² în spatele locuinței. Casa a costat în jur de 80.000 de euro. Ăsta e prețul pe care l-am achitat”, a spus Robert Turcescu în platoul emisiunii ,,40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Cum a reușit Robert Turcescu să achiziționează o casă ANL?

În cadrul emisiunii de la Kanal D, jurnalistul a precizat că a putut obține o casă prin programul de locuinţe pentru tineri datorită conjucturii din acea perioadă, când abia se modificase legea și nu era o cerere atât de mare pe locuințele ANL.

”Am făcut o cerere la vremea respectivă. Divorțasem și voiam să locuiesc în zona de nord a Capitalei unde rămăseseră fosta mea soție și fata mea, la acea vreme având 5 ani. Se construia acest cartier din zona de nord a Capitalei, cartier ANL.

Am explicat situația mea locativă, la momentul acela nu aveam un apartament. Se modificase lege, era o perioadă în care puteai să aplici pentru o locuință ANL, nu era bătaia atât de mare pe locuințele ANL pe cât și-ar închipui unii în momentul de față”, a precizat realizatorul TV în emisiunea lui Denise Rifai.

Ce avere are Robert Turcescu?

Conform declarației de avere din 2020, când era deputat în Parlamentul României, Robert Turcescu avea 8 terenuri, 3 apartamente și 2 case, dar și 14 conturi bancare în valoare de 200,000 de euro și 8 fonduri de investiții cu plasamente de 1,3 milioane de euro.

De curând, jurnalistul a decis să revină în televiziune după o pauză de aproape 8 ani de zile. Începând cu 2 mai, Robert Turcescu prezintă o emisiune la B1TV.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
Ahmet Eyüp Türkaslan, Facebook jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Cutremur în Turcia FOTO Profimedia
Cutremur Turcia, Getty jpg
Survivor Romania webp
Farul CSU Craiova, Sportpictures jpg
miri nunta jpeg
image
image
image
image
image
image
Cutremur în Turcia FOTO Profimedia
miri nunta jpeg
calendar ortodox 2021 7 februarie sfantul partenie png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Icoana Basilica ro webp
Papa Francisc Captură video jpg