Caz șocant în Galați. Bătrân de 81 de ani, pus sub control judiciar, după ce a împins pe scări, fără motiv, o mamă cu un cărucior. Bebelușul s-a lovit la cap

Un bărbat în vârstă de 81 de ani, din Galați, care deține funcția de președinte al unei asociații de proprietari, a fost reținut timp de 24 de ore după un incident grav în care a împins o femeie pe scările unui bloc.

Pensionarul a fost reținut FOTO: ARHIVĂ
Pensionarul a fost reținut FOTO: ARHIVĂ

Femeia, care se afla însoțită de bebelușul ei de opt luni, aflat într-un cărucior, a fost victima acestui act violent.

În urma acestui incident, procurorii au decis să-l elibereze pe bătrân, însă l-au plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Decizia autorităților a fost influențată, în principal, de vârsta înaintată a suspectului.

Evenimentul șocant s-a produs chiar în centrul orașului 

Evenimentul șocant a avut loc pe 2 octombrie, în centrul orașului Galați, mai precis în cartierul Mazepa. Conform informațiilor, bărbatul, care locuiește în blocul R3 și este administrator al asociației de proprietari, a avut un conflict cu o vecină, o tânără de 27 de ani, care încerca să coboare scările cu căruciorul în care se afla bebelușul ei.

Discuțiile dintre cei doi au escaladat, iar octogenarul a cedat nervii, agresând-o pe tânără. Aceasta a fost împinsă, căzând pe scări, împreună cu căruciorul, conform relatărilor poliției.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Galați, cms. șef Felicia Tudoran, incidentul s-a petrecut în după-amiaza zilei de 2 octombrie 2024. În timpul discuțiilor contradictorii dintre bărbatul de 81 de ani și femeia de 27 de ani, aceasta din urmă, care avea alături copilul său, a devenit victima agresiunii.

„Acesta ar fi devenit agresiv și ar fi împins-o pe femeie în timp ce încerca să coboare treptele din fața blocului cu căruciorul. Drept urmare, femeia s-ar fi dezechilibrat și a căzut cu căruciorul, iar în urma căderii, bebelușul a suferit răni”, a declarat cms. șef Felicia Tudoran.

În urma incidentului, copilul a suferit leziuni la nivelul capului și a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri medicale. La scurt timp după acest incident, președintele asociației de proprietari a fost reținut de polițiștii Secției 1, fiind acuzat de lovire și alte violențe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela bilic instagram jpg
toma gheorghe cel mai batran criminal in serie din romania jpg
prosoape jpg
crizanteme istock jpg
vegetables 5992673 1280 jpg
capra joshua medalie facebook jpg
ceas rolex luna edgar mitchell profimedia jpg
romanca brooklyn 15042000 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net