Ce poţi cumpăra de pe acum pentru Crăciun

Ultima actualizare:

În mai puţin de două săptămâni vom sărbători Crăciunul, iar dacă nu ai început pregătirile, grăbeşte-te! Anumite alimentele pe care le vei servi la masa festivă, dar şi anumite ingrediente pentru mâncărurile pe care le vei prepara ar trebui de pe acum cumpărate. Ca să nu te aglomerezi pe ultima sută de metri. Reporterii Click! au dat o tură prin magazine şi îţi spunce poţi cumpăra de pe acum şi cât te costă.

În curând, va începe goana după cumpărături, iar hypermarketurile vor fi luate cu asalt. Ca să nu te aglomerezi, ca să eviţi timpul pierdut la cozi în înghesuială, recomandat este să mergi de pe acum la magazin pentru a te aproviziona cu alimentele şi ingredientele care au un termen de valabilitate mai îndelungat. De exemplu, acum, cât magazinele sunt încă goale şi te poţi mişca în voie printre rafturi, poţi lua făină pentru cozonaci, zahăr pentru prăjituri, orez pentru sarmale, carne de porc (o vei ţine la congelator), ulei, sucuri, apă, băuturi alcoolice, condimente, diferite conserve etc. Alimentele se ţin la frigider, la o temperatură de 4 grade Celsius, iar carnea, după ce o speli şi o porţionezi, trebuie pusă la congelator, la o temperatură de -18 grade Celsius. 

Cu câteva zile înainte de Crăciun, vei merge din nou la cumpărături, dar atunci vei lua mult mai puţin, iar timpul petrecut în aglomeraţie va fi, de asemenea, mai scurt.  Acum va trebui să iei verdeţuri, legume şi fructe proaspete, lapte, ouă, brânzeturi, pâine, bomboane de pom şi alte dulciuri. Aceste produse ar trebui alese cât mai proaspete, iar pentru asta va trebui să te uiţi cu mare atenţie la termenul de valabilitate! 

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tatarusanu CAPTURA TV jpg
image
image
image
image
image
image
Ambasada Rusiei la Bucuresti jpeg
reading 925589 1280 jpg
cirese pixabay jpg
patrocle jpg
image png
Pietoni, oameni  Foto Pixabay jpg
1 plante febra jpg jpeg
solar system 11111 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net