Ce spun comercianții dintr-un târg de vechituri în care mergea Gheorghe Dincă: «Venea cu fiare în talcioc. Era un om tăcut»

Ultima actualizare:

    Gheorghe Dincă venea în mod frecvent la târgul de duminică din Osica de Sus unde cumpăra sau vindea diverse piese auto
Gheorghe Dincă venea în mod frecvent la târgul de duminică din Osica de Sus unde cumpăra sau vindea diverse piese auto

Gheorghe Dincă, suspectul celor două crime de la Caracal, frecventa târgurile de vechituri, de unde cumpăra, dar şi vindea obiecte diverse. Iată cum l-au perceput vecinii săi de talcioc!

La târgul săptămânal din Osica de Sus, situat la jumătatea distanţei dintre Caracal şi Slatina, Gheorghe Dincă ajungea în mod frecvent. Târgul are loc duminica, un sector fiind rezervat comercianţilor care aduc spre vânzare diverse obiecte la mâna a doua, comerţ cu care se ocupa şi Dincă, gospodăria şi casa acestuia fiind înţesate de lucruri de tot felul.

„Venea şi stătea faţă în faţă cu mine, aici. Venea cu fiare. Sincer să fiu, era un om tăcut, aşa, nu era mai popular, vorbăreţ... «Salut!»,« Salut!», ne salutam şi cam atât. Ne întâlneam şi pe aici, şi pe la Craiova”, a declarat, pentru adevarul.ro, unul dintre comercianţii din târg, care s-a recomandat Costel. 

De mai bine de o lună, de la declanşarea cazului crimelor din Caracal, imaginea lui Dincă apare pe toate ecranele, iar lumea din talcioc care l-a văzut vreodată, sau ar fi putut să-l întâlnească, întoarce aspectul pe toate feţele. „Eu, sincer, nu îmi aduc aminte, dar fata mi-a zis, după ce l-a văzut la televizor şi a auzit că se ocupa şi cu comerţ, cu astea: «Tati, să ştii că vindea pe lângă noi!»“, şi-a amintit un alt bărbat, venit să vândă haine la mâna a doua, în vreme ce fiica a certificat, câteva momente mai târziu, că i-a remarcat prezenţa, dar atât, nu a atras atenţia prin ceva anume. „Nu vorbea, nu... Ştiu doar că venea aici“, a spus femeia. „Un nenorocit, asta este, indiferent că părea el cum părea...! Ştiu chiar persoane care au mers cu el, cu maşina, la ocazie, oameni în toată firea. Cine s-ar fi gândit...“, a continuat discuţia altcineva.

În Osica de Sus, localitatea în care Gheoghe Dincă venea cu dubiţa la târg, ar fi fost şi în ziua în care acesta a luat-o pe Alexandra la ocazie. Conform declaraţiei date procurorului, în 24 iulie 2019 acesta ar fi mers la Osica de Sus să lase cuiva o piesă de schimb, iar la întoarcerea la Caracal a oprit la Dobrosloveni şi în maşina lui a urcat Alexandra, fata pe care, ajuns în Caracal, a omorât-o şi a ars-o.

Citește și:

Mesajul tatălui Alexandrei, la o lună de la dispariţia fiicei: «Vorbim cu ea în fiecare seară»

Ce le-a dezvăluit Elena Dincă anchetatorilor. De ce nu mai locuia alături de soțul ei

image
image
image
image
image
image
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net